WordPress & Woocommerce

WordPress Installeren?

In dit geval kun je op CodeCanyon heel veel plugins vinden die vaak maar een paar euro kosten. Deze plugin is specifiek voor ondernemers die gebruik maken van MailChimp als e-mailmarketingprogramma.

Heb Je Vragen Over Woocommerce Als Webshop Systeem?

Met de ‘WordPress hosting Extra Product Options‘ plugin is het mogelijk om further productopties aan te maken in jouw WooCommerce webwinkel. Dus wanneer je producten verkoopt waar variabelen in zitten dan is de ‘WooCommerce Extra Product Options‘ plugin een plugin die je niet kunt missen.

Met de ‘WooCommerce PDF Invoice‘ plugin worden alle facturen voor zowel de klant als voor jou als webwinkel eigenaar automatisch gegenereerd als PDF. Standaard kan dit niet met WooCommerce.

Deze bedrijven zorgen ervoor dat jij betalingen kunt ontvangen zonder gedoe met de financial institution. Mollie heeft ook zo’n plugin voor hun eigen betaalsysteem. Een nieuw account aanmaken bij een Payment Service Provider duurt meestal 1 of wordpress webshop 2 dagen omdat ze veel informatie van jou moeten verifiëren. Stap #four: Producten toevoegen aan je WooCommerce webwinkel Vervolgens wijst WooCommerce je door 6 stappen heen om je product aan te maken.

Wanneer je deze 6 stappen netjes volgt staat jouw product direct on-line. Jouw webwinkel staat nu helemaal klaar om de wordpress webshop eerste bestellingen te gaan ontvangen. In sommige gevallen heb je nog wat specifieke wensen die je in je webwinkel wilt hebben.

Met de ‘WooCommerce Product Filter‘ plugin kun je onbeperkt filters aanmaken in alle verschillende stylen die je je maar kunt bedenken. Ze geven zelfs analytics over het gebruik van je filters. Standaard worden WooCommerce facturen als e-mail verzonden. Je kunt ze dus niet makkelijk opslaan of inboeken. Makkelijker is wanneer er een pdf factuur wordt gegenereerd.