WordPress Website

Taalversie Of Gelokaliseerde Website?

Zo zorgen wij ervoor dat je website altijd aansluit op jouw onderneming en doelgroep. Wanneer je web site af is, begint het echte werk eigenlijk pas. De website moet namelijk doelen gaan behalen. Met een proactieve instelling kijken wij naar de mogelijkheden op het gebied van online marketing en zoekmachine optimalisatie.

Vanuit daar maken we een plan voor jouw online succes! Waar kunnen we je mee van dienst zijn? Minder dan €2500Tussen de €2500 en €5000Tussen de €5000 en €10.000Meer dan €10.000 Als je al meer informatie zoals bijvoorbeeld een briefing hebt, dan kan je dit hier aangeven. Anders kan je het formulier direct verzenden!

Daarom bieden wij de mogelijkheid om maandelijks aan je website verder te werken. “Een betrokken en professioneel team dat met hun kennis en ervaring samen met de klant een product levert waar je trots op mag WordPress zijn.”

Daarnaast vinden wij het prettig om regelmatig contact te hebben over de resultaten en mogelijke nieuwe wensen. Zo blijft je web site WordPress bij de tijd! Wij behalen jouw on-line doelstellingen door de web site te optimaliseren voor conversies.

Websites

“Mijn website is in één woord: geweldig! Gebruiksvriendelijk, trendy en overzichtelijk. De samenwerking was ontzettend fijn. Laat je overtuigen door ons werk. Wij komen er graag achter wat jouw online ambities zijn tijdens een kennismakingsgesprek.

  • Nu zie je op de achtergrond van de tekst een afbeelding die over de gehele breedte getoond wordt.
  • Je kunt de achtergrond afbeelding aanpassen door op bewerken te klikken en een andere afbeelding te selecteren.
  • Rij instellingen aanpassen in Beaver Builder

De voordelen van WordPress zijn de gebruiksvriendelijkheid en de oneindige mogelijkheden. Elke WordPress website die door WPinaday gemaakt wordt is mobiel-vriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines en sluit volledig aan op jouw bedrijf. We maken altijd kennis met jou als klant en wij verdiepen ons in jouw bedrijf.

Wij koppelen je website aan jouw CRM of andere API’s zodat je jouw werkprocessen kunt automatiseren. Wij meten de conversies en het verkeer binnen je web site en geven advies over het behalen van meer conversies of visitors WordPress hosting. Wij hosten en onderhouden je web site op ons Managed Hosting platform. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over updates. Een website staat nooit stil.