WordPress Website Vertalen

Om een web site bereikbaar te maken via het web, heb je webhosting en een domeinnaam nodig. Uiteraard raad ik je Antagonist aan, want daar werk ik 🙂 en heb ik zelf ook mijn websites. Daarnaast biedt Antagonist het Slim-pakket en een aantal handige additional WordPress hosting’s, die bijzonder geschikt zijn voor het hosten van een WordPress-website. Het is verstandig om, voordat je van alles gaat doen, eventjes na te denken over wat je ongeveer wilt. Welke doelgroep wil je bereiken?

Dat zorgt voor meer nieuwe bezoekers, terugkerende bezoekers en een hogere omzet . Wat heb je nodig voor een WordPress-web site?

Besparen Op De Prijs Van Een WordPress Site

Hierdoor is je web site zeer gemakkelijk door zoekmachines te vinden. Daarnaast zijn er diverse plugins die je helpen met web optimization , zodat je web site nog beter wordt gevonden. Betrokkenheid en interactie met je bezoekers Je kunt met WordPress je website enorm aantrekkelijk maken.

En dan niet alleen het uiterlijk, maar juist ook het stimuleren van de betrokkenheid en interactie. Denk bijvoorbeeld aan de koppeling met social media, responsive designs, het inschrijven voor nieuwsbrieven, feedback WordPress, et cetera. Je investeert daarmee in je huidige bezoekers.

Maatwerk Voor Je WordPress Website

Welke doelstellingen wil je behalen? Wat is je finances, zowel qua tijd als geld? Door eerst wat richtlijnen op papier te zetten, houd je een beter overzicht. De artikelen over het kiezen van een domeinnaam en suggestions wordpress website voor een WordPress-website kunnen je hier vast bij helpen. Slim is het instappakket van Antagonist en perfect om mee te binnen.

  • Om dit te doen moeten we naar “General -> Settings” (in het Nederlands Instellingen -> algemeen).
  • Hieronder zie je de pagina met de algemene instellingen van WordPress alvast in het Nederlands.
  • Deze titel wordt links bovenaan getoond als je bent ingelogd.
  • Onder de afbeelding zal ik precies uitleggen hoe jij dit kunt instellen en wat het doet.
  • Op de afbeelding kun je zien hoe ik het heb ingesteld.

WordPress Org

Voor € 4,99 per maand (excl. btw) krijg je een compleet pakket, inclusief je eigen unieke domeinnaam. Daarnaast biedt Antagonist een supergoede service. Mocht er iets misgaan met je pakket of domeinnaam, dan staat er altijd een staff van consultants voor je klaar. Meer informatie over het Slim-pakket vind je op de webhostingpagina van Antagonist.