WordPress Website, Snel En Professioneel

Daarna komen de “Installation Details” tevoorschijn: Deze gegevens zijn namelijk nodig om in je WordPress website in te loggen.

Koppel Al Je Berichten En Pagina’s Aan Sociale Netwerken, Gedoseerd!

Vul ze in en onthoud ze goed. Schrijf het desnoods ergens op. Zorg wel dat niemand zomaar je inloggegevens kan zien, anders kan iedereen je website WordPress hosting aanpassen.

Kolommen Maken In WordPress

  • SiteGround is internationaal één van de grootste en finest beoordeelde hosting providers.
  • Zoals ik zei heb ik zelf ook Webtalis bij SiteGround gehost.
  • Klik hier voor de Siteground hostingpakketten en 60% korting
  • Er is 24/7 help by way of een reside chat, snelle hosting met een ingebouwde WP cache, free of charge HTTPS en nog heel veel meer.
  • Je komt dan op de internet hosting supplier SiteGround terecht.
  • Webtalis host ik hier ook op en bij Siteground heb je een mooie aanbieding.

Je ziet dat je domeinnaam inmiddels is gereserveerd door jou. Echter heb je nog geen web site gemaakt en plaatst SiteGround deze standaard tekst. Nu gaan we WordPress installeren. Klik op PROCEED TO CUSTOMER AREA, om naar de “Customer Area” te gaan.

Ook zit daar een mail bij voor de verificatie van je domeinnaam. Aan te raden is om dit gelijk na je registratie bij SiteGround te regelen. Als je dit niet op tijd doet, verloopt je domeinnaam binnenkort. Stap 4 wordpress webshop: WordPress installeren Als je nu naar je website gaat, zal je zoiets te zien krijgen:

Als je deze knop niet ziet, log je gewoon in op SiteGround. Er zijn verschillende manieren om WordPress te installeren, maar wij gaan het op de makkelijkste manier doen. Als je bent ingelogd, kom je in de gebruikersomgeving terecht. Hier zie je staan: “Create Or Migrate Your Website…”. Daaronder zie je een grote knop met SET UP SITE erop.

Klik op deze knop om verder te gaan. Daarna zie je dit in de gebruikersomgeving: Eerst klik je wordpress webshop bij “Start New Website” opSELECT. Als dit is geselecteerd, klik je bij “WordPress” op SELECT.