WordPress Webshop Op Maat?

In XStore zijn veel extra plugins al ingebouwd. Voor deze plugins hoef je dus niet meer te betalen.

Stap 2: Woocommerce Installeren

Binnen het thema YourStore kun je uit 20 designs kiezen. Er is dus altijd een design dat bij jouw smaak previous WordPress hosting.

Het thema Shopkeeper valt op doordat je er mooie pagina’s mee kunt ontwerpen. Binnen Shopkeeper heb je de keuze uit zowel moderne designs als designs in retrostijl. Shopkeeper is ontworpen om met behulp van een move snel conversie mogelijk te maken. Dankzij deze move kunnen bezoekers namelijk eenvoudig een bestelling plaatsen in een webshop.

De Beste WordPress Themes Voor Je Webshop Met Woocommerce

Verder is Shopkeeper een gebruiksvriendelijk thema doordat je het ook zonder kennis van html en css kunt gebruiken. Mooie designs waarbij je kunt kiezen voor zowel een modern wordpress webshop design als een retrolook. Er is veel aandacht besteed aan het gemak waarmee een bezoeker een aankoop kan doen.

  • Dit was mijn website zonder demo content material.
  • Je ziet dus helemaal niets.

Zo zijn er designs speciaal voor medische doeleinden, advocaten, marketeers, eating places, zonnebrillen, sieraden, fietsen en nog veel meer. Ook bevat wordpress webshop XStore een basisdesign dat niet gericht is op een specifieke dienst of branche. Dit design kun je dus voor van alles gebruiken. Sterkste punten van dit thema: