WordPress Webshop Laten Bouwen Delft

Myrthe11 februari 2015 om 16:29- Antwoorden Ik probeer deze plugin te downloaden maar telkens krijg ik de melding dat de plugin geen geldige header heeft?? Heb daarna een andere plugin geprobeerd en ook bij die kreeg ik de melding. Weet jij waar dit aan kan liggen?

Gallery Verzendzones instellen vanaf WooCommerce 2.6 Afbeeldingen optimaliseren voor Google Gallery Afbeeldingen optimaliseren voor Google Patrik5 januari 2015 om 21:40 WordPress– Antwoorden

Ik bouw professionele web sites die je zelf kunt beheren. Daarnaast kun je mij inzetten als Technisch Virtual Assistant. Ik ben leergierig, ambitieus en ondernemend. 9 WordPress plugins die iedere website wordpress website moet installeren

Voor instellingen ga je naar WooCommerce –> Instellingen en dan naar het kopje ‘Verzending’. Vervolgens staat bovenaan de pagina bij Verzendingsopties ‘AWD Weight/Country’.

Goedkoop Website Laten Maken Zoetermeer?

Vink ‘deze verzendmethode activeren’ aan. Bij ‘shipping weights’ ga je invullen hoeveel verzendkosten je wilt rekenen per gewicht. Als je bijvoorbeeld € three.24 wilt rekenen voor een maximaal gewicht van 10 kg, vul je het volgende in: Wil je een webshop laten maken door ons? Ik ben internetondernemer en eigenaar van Blok Webdesign.

Rachelle Blok9 januari 2015 om 21:forty five- Antwoorden Als ik je ergens mee kan helpen dan hoor ik het wel.

Gallery 9 WordPress plugins die iedere website moet WordPress hosting installeren Verzendzones instellen vanaf WooCommerce 2.6