WordPress Web Site Laten Bouwen?

Dankzij onze dagelijkse back-ups, zet je jouw website met één klik terug naar een vorige versie. Typ je domeinnaam in de adresbalk en zet daar /wp-admin/ achter. Het wordt dus voorbeeld.nl/wp-admin/ waar je ‘voorbeeld.nl’ vervangt met je eigen domeinnaam.

Zoals je in stap 6 van deze WordPress web site maken handleiding hebt kunnen lezen is het belangrijk om de instellingen binnen WordPress goed te zetten. Hieronder zal ik een aantal van deze instellingen benoemen die belangrijk zijn om goed te zetten.

Een Menu

Wij willen u uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor waar wij samen met u onder het genot van een kop koffie naar de mogelijkheden gaan kijken. U kunt by way of onze web site gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag voor uw WordPress-website doen. Onderdeel van het kiezen van een extensie, is nadenken over de meertalige web site. Eigenlijk geldt hetzelfde als bij de andere punten. Engels sprekende mensen aantrekken die in Nederland wonen.

  • Zodra je webhostingpakket actief is, klik je naast ‘Jouw website’ op het tandwiel en daarna op ‘WordPress installeren’.
  • Ik heb het wp config bestand gechecked en alle gegevens kloppen.
  • Wanneer je nu jouw web site bekijkt, dan zie je direct dat het design anders is.

Maak met het programma Kladblok een nieuw bestand en zet daar onderstaande regels in. Sla het bestand op met de naam .htaccess en addContent het via FTP naar de httpdocs-map van je domein.

In Korte Tijd Een Web Site Realiseren

Ik zal je uitleggen hoe je een further rijen, kolommen en modules kunt toevoegen. Beaver Builder heeft hier gelukkig iets op bedacht. Je kunt kleuren opslaan, waardoor je de kleuren de volgende keer direct kunt vinden en gebruiken. Je kunt de overlay aanpassen door iets verder naar beneden te gaan bij de instellingen. De thema, hover en header kleur hebben misschien wat extra uitleg nodig. De thema kleur wordt gebruikt voor globale dingen in het thema die een kleur hebben om op te vallen.

Domeinnaam – Een domeinnaam zorgt ervoor dat je website op het web gevonden kan worden door je gebruikers. Bij de registratie van een domeinnaam komen kosten kijken. Je kunt alle WordPress-thema’s en -plugins kiezen die door het cms worden ondersteund.

Vul hier de auteursnaam in die je op de web site wilt weergeven. Je kunt hierdoor echt alles aanpassen op je website. Iemand die voor je web site schrijft heeft deze rechten niet nodig. Hij of zij zou veel beter een Auteur kunnen zijn.

Deze stap is alleen van belang als je URL’s (domeinnaam en/of alleen slugs) hebt gewijzigd van een website die al was geïndexeerd door zoekmachines. Als je op dit domein al een web site had staan die mag vervallen, verwijder dan alle mappen en bestanden die aan deze website toebehoren. De bestanden die je hier vindt van de webhost zelf kun je beter laten staan. Uw WordPress web site laten maken bij Webstijl betekent een uitstekende service waarin wij u graag alles vertellen over het WordPress systeem.

Wanneer je WordPress installeert dan bestaat de homepage uit het blog . De meeste thema’s zijn op twee manieren aan te passen. Hopelijk zorgt dit proces dat je enigszins begrijpt hoe het instellen van WordPress thema’s werkt en helpt het jou met het instellen van het thema naar wordpress webshop keuze. Tot slot installeren we een betaald thema en kijken we hoe dat werkt. Dit komt voornamelijk omdat iedere ontwikkelaar zijn of haar eigen systeem moet maken om het thema te beheren. Dit betekent dus ook dat geen één handleiding precies kan uitleggen hoe je een thema instelt.

Is WordPress Echt Het Beste Systeem Voor Zzp’ers?

In grote lijnen bepaalt het thema dus de look-and-feel van je web site. LanceringHet grote moment is daar; jullie nieuwe web site gaat live! We leveren de web site op en beginnen met het verzamelen van data. InventarisatieDit is de foundation wordpress webshop voor een goed presterende nieuwe web site. De oude web site wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, USP’s, jullie doelgroep, de pagina’s and so forth.

Denk er ook aan dat niet iedereen een high-speed glasvezel verbinding heeft. Jouw web site zou geoptimaliseerd moeten worden om je bezoekers 24/7 van dienst te kunnen zijn, ongeacht hun verbindingssnelheid. Tot slot willen we nog even de publicatie condities benoemen. Je kunt namelijk zelf kiezen op welke pagina’s je bovengenoemde templates publiceert.

Het maken van een WordPress website bij STRATO heeft veel voordelen. Daarnaast beschik je bij STRATO standaard over een eigen domeinnaam en wordt er geen reclame op je website geplaatst. Wanneer je bent ingelogd op je beheerpaneel, zie je aan de linkerkant een menu. Via ‘Weergave’ en dan ‘Thema’s’ kun je een thema (ook wel ’template’ genoemd) activeren. Kort gezegd is een thema een verzameling bestanden die het basisdesign van je web site WordPress hosting bepaalt. Er zijn gratis WordPress thema’s beschikbaar, die prima voldoen wanneer je een niet al te ingewikkelde WordPress web site wilt maken. Daarnaast zijn er de zogenaamde ‘Premium’ WordPress thema’s.