WordPress Versnellen

Het voordeel is dat je niet hoeft na te denken over het design. Het nadeel is dat je hetzelfde design terugvindt op miljoenen andere websites.

Stap 2: Registreer Jezelf Op Siteground

Gebruik Caching

Het is even wennen en het kost vaak de nodige uren om je thuis te voelen in het CMS, voordat je echt kunt starten. Met het Safira-CMS beheer je zelf eenvoudig de inhoud van elke pagina van je web site. website bouwen Je kunt zelf nieuwe pagina’s aanmaken, foto’s vernieuwen, artikelen toevoegen aan je webshop en je blogs beheren. Nieuwsgierig naar het Safira-CMS? Kom langs bij ons op kantoor en we laten je graag alles zien.

Bij Safira zijn we gespecialiseerd in websites op maat, waardoor elk ontwerp uniek is en volledig afgestemd is op de wensen van de klant. We laten ons nooit begrenzen qua ontwerp en techniek. We kunnen daardoor elke maatwerkwens realiseren. Eenvoudig zelf je web site onderhouden De free of charge open source CMS-systemen zijn voor de beginner niet altijd eenvoudig.

Een Safira-web site heeft daarom geen updates nodig om veiligheidslekken te voorkomen en kwetsbaarheden te dichten. We kunnen met trots zeggen dat we met deze manier van bouwen al meer dan 15 jaar waterdichte web sites, webshops en apps opleveren. Bij de standaard templates van gratis wordpress webshop open source systemen staat het design van de website van te voren huge. Je kiest een template die zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen.

Eén of meerdere velden zijn niet appropriate ingevuld. WordPress hosting Hartelijk dank voor je inzending. Je bericht is succesvol verzonden.

Bij Safira ontwikkelen we zo efficiënt en duurzaam mogelijk en maken we geen gebruik van externe plug-ins. Ons CMS is niet openbaar te downloaden, dus er kan door hackers niet gezocht worden naar mogelijke kwetsbaarheden.