WordPress Update & Security

Maar u zult ook regelmatig nieuwe content moeten plaatsen of aan te passen. WordPress hosting Denk aan het aanpassen van prijzen na acties of het testen van nieuwe landingspagina’s.

Je kunt namelijk instellen hoe de URL gestructureerd wordt. Met andere woorden, met wat voor soort URL’s je bezoeker op een pagina van jouw website kan komen.

Kijk bijvoorbeeld bij open-source platform Magento of een systeem als Shopify of Lightspeed. We gaven al aan dat het vaak een slimme keuze is voor een eigen web site, echter er zijn natuurlijk uitzonderingen. Zo vinden wij dit niet de beste keuze bij het maken van een webwinkel, het is echter wel mogelijk om een webshop te maken. WordPress is een Content Management Systeem, dit noemen we vanaf nu een CMS. Met een CMS kun je gemakkelijk de web site ‘beheren’. Zo kun je inloggen op je eigen web site en in een grafische omgeving teksten en afbeeldingen invoegen op een eenvoudige manier. Het aanpassen van je web site kun je een beetje vergelijken met het maken van een Word doc.

Wanneer je website gemaakt is en on-line staat, wil je natuurlijk wel weten hoeveel bezoekers je ontvangt op je web site. Ik maak altijd gebruik van Google Analytics om de statistieken bij te houden. Wanneer je blogberichten publiceert op je website, zal je in veel gevallen ook de naam van de auteur zien staan die het bericht wordpress webshop heeft geschreven. In eerste instantie is dit vaak de gebruikersnaam van een account. Wanneer de gebruikersnaam bijvoorbeeld je e-mailadres is, dan staat dit natuurlijk niet zo mooi. Vervolgens is het naar beneden scrollen tot je de afbeelding ziet staan. Je kunt de achtergrond afbeelding aanpassen door op bewerken te klikken en een andere afbeelding te selecteren.

Ten eerste is WordPress een open systeem, wat compatibel is met allerlei handige plugins, waarmee je additional functionaliteiten aan je web site kunt toevoegen. Je bent op zoek naar een nieuwe op maat gemaakt WordPress website? WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content managementsysteem . Het kan echter wel zo zijn dat je web site er niet meteen op ieder mobiel apparaat mooi uit ziet. Dit kan het gevolg zijn van handmatige aanpassingen aan de styling van je website website maken of de instellingen van het WordPress thema dat je gebruikt. In dat geval adviseren we je met een van onze specialisten contact op te nemen, wat through ons contactformulier mogelijk is. In principe zijn dergelijke plugins in staat je web site direct responsive te maken.

WordPress Migratie: Hoe Verhuist U Uw WordPress

Ook staat hier duidelijk aangegeven dat je alles écht kwijt raakt en het .wordpress.com sub-domein niet opnieuw beschikbaar komt. Your-webhost levert een breed scala aan internet diensten zoals webhosting en domeinnaam registratie.

Welke functies jouw pagina allemaal heeft verschilt per thema. Wil je precies weten wat, zoek dan de handleiding van het thema op. Wanneer je je WordPress website bij een hostingprovider uploadt, betaal je de kosten van het hostingpakket. Een hostingpakket heb je al vanaf een paar euro per maand. In sommige gevallen is een domeinnaam al inbegrepen. De installatie van WordPress zelf is gratis, de installatiebestanden kun je downloaden van WordPress.org.

Met deze gebruikersrol kan de persoon die voor je schrijft berichten zelf maken, bewerken en publiceren. Wil je dat een schrijver ook berichten van andere kan beheren, dan is Redacteur de beste keuze. Je kunt het nu plakken op de locatie van je website waar je het wilt weergeven. In mijn voorbeeld website staat op de contactpagina een Google maps kaart. Helemaal onderaan een pagina van een web site staat altijd de footer van een web site. Hier staan vaak nog wat nuttige links in en bijvoorbeeld de adres- en contactgegevens van een bedrijf. In de Customizer kun je op een eenvoudige manier bekijken hoe je website eruitziet op verschillende apparaten.

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de website. Een simpele website kan al binnen een week on-line zijn. In sommige gevallen kan dit zelfs binnen 24 uur. Ontvang een gratis Cloudflare integratie voor further snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid voor je website.

Snel Naar:

Is het niet mogelijk een backup terug te plaatsen? Probeer dan handmatig alle WordPress bestanden opnieuw te uploaden via FTP, behalve de map /wp-content/ en het wp-config.php bestand. Download altijd eerst de meest recente versie van WordPress op nl.wordpress.org. Veruit de meeste WordPress problemen worden veroorzaakt door een plugin. Ook het gevreesde WordPress blanco witte scherm is een probleem dat vrijwel altijd door een plugin veroorzaakt wordt. Als stap 1 en 2 niet werken is de volgende stap het 1 voor 1 deactiveren van je plugins, web zolang totdat het probleem is opgelost. Zij gaan bijvoorbeeld als eerste kijken of ze een /wp-admin pagina kunnen vinden.

  • Nog zeker een half miljoen WordPress-sites zijn kwetsbaar door een kritieke kwetsbaarheid in een populaire plug-in.
  • Op de Thema pagina worden een aantal voorkeuren gevraagd, hiermee kunt u specifieker zoeken naar een Thema welke voldoet aan uw wensen.
  • Daarnaast wordt jouw website daardoor een stuk sneller.
  • Omdat je een website wilt hebben die je klanten aanspreekt, is een kleine rondgang op het internet niet onbelangrijk.
  • Je kunt jouw geschreven blogs vervolgens wel weer tonen op een blogpagina.

Zodra je een module in een kolom sleept kun je direct aanpassingen doorvoeren. Het groene stipje naast “Beaver Builder” geeft aan dat de pagina die je bekijkt gemaakt is met behulp van Beaver Builder. Wil je een ander logo gebruiken voor retina-apparaten, dan kun je dit aanvinken en een ander emblem selecteren. Vink “Ander brand voor mobiele apparaten” aan om een ander brand voor mobiel te selecteren.

WordPress Hosting bij Mijndomein is de nieuwe standaard die jou direct een voorsprong geeft op de relaxation. Maar hoe begin ik dan met een WordPress website? Wij regelen de techniek voor jou en installeren WordPress. Daarna kun jij gewoon aan de slag met het bouwen van je website, blog of webshop.

Een tweede handige plugin voor een nieuws/content website is de “newsletter” plugin van WordPress. Deze plugin biedt je de mogelijkheid om mensen zich aan te laten melden voor een nieuwsbrief. Tevens kun je de aanmelders opslaan in een database. Met de filters in de database kan je gesegmenteerde e-mails versturen naar klanten. Tevens kan je de database exporteren of een andere database importeren. Je wilt een website of je bent toe aan een nieuwe website. Je hebt al eens rond gekeken, maar waar moet je nu op letten?

Direct na het installeren wordt je dan verwezen naar een plugin met startersites of starter templates. Na het installeren en activeren van die plugin zie je direct alle templates waaruit je kunt kiezen. Na het installeren krijg je de optie om direct een pagebuilder te installeren. Ook wordt de plugin Starter Themes met ninety gratis templates aangeraden.

Een van de bekendste WordPress plugins bevat naast tientallen andere functies ook de mogelijkheid je website responsive te maken. Met een paar klikken op de knop is je web site omgetoverd tot een mobiel powerhouse.