Wij Bouwen De Beste WordPress Website

Mocht het geval iets gecompliceerder zijn, dan komt hij standaard binnen de gestelde termijn met een aantal mogelijkheden. Ik bedenk, ontwerp en bouw professionele WordPress websites voor ondernemers. Ik ontwikkel web sites die goed gevonden worden door Google, die goed presteren, en gemakkelijk zijn in gebruik en onderhoud. Ik hou mij aan de gemaakte afspraken en werk doorgaans op foundation van een afgesproken prijs.

Klik op Nieuwe toevoegen, vul in de zoekbalk Twenty Fifteen, klik op Installeren en klik vervolgens op Activeren. En je kan natuurlijk ook eerder stoppen als je het nieuwste WordPress thema, het thema Twenty Fifteen of het thema Goedemorgen wilt gebruiken.

Op deze pagina kun je wisselen tussen thema’s, nieuwe installeren en bestaande verwijderen. Het gebruik van een goede cache plugin kan jouw website op elke PageSpeed-test van ‘0’ naar 60+ brengen.

Hoe Werkt Seo?

Let op, als een database back-up (.sql) te groot is om te importeren dan werkt het iets anders dan hierboven beschreven. Download alle bestanden uit de publieke root (/httpdocs) met een FTP-programma naar jouw pc WordPress.

  • De voornaamste reden om het zelf allemaal te doen, is dat het geld scheelt.
  • Na het installeren van WordPress ontvang je van ons een e-mail met hierin meer informatie over hoe je begint met het bouwen van je web site.
  • Zo kun je aangeven dat je dik- en schuingedrukt wilt toevoegen en nog wel meer.

Wij hebben al vele WordPress websites gemaakt en allerlei verschillende functionaliteiten toegevoegd. Wil je dat bezoekers zich aanmelden voor de nieuwsbrief of zich inschrijven voor je on-line cursus?

Hieronder volgt de inhoudsopgave, zodat je direct naar een onderdeel kunt die je wilt bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is de instructies volgen en je hebt als eindresultaat een professionele goed uitziende web site. Je kunt de uitleg volgen in een video of je kunt de uitleg volgen in tekst met bijbehorende afbeeldingen. Kies wat het fijnste voor jou persoonlijk werkt. Winkeleigenaren Rick en Ivo twijfelden over het starten van hun webshop, maar nu zijn ze er juist heel gelukkig mee.

Veel plug-ins vertragen jouw web site of zijn niet compatibel met elk WordPress thema. Dit wil je natuurlijk voorkomen, need dit kan echt grote problemen veroorzaken. Je wilt daarom gebruik maken van een HTTPS verbinding, need dit is een beveiligde verbinding waarvan de verzonden niet onderschept kan worden. Bij veel internet hosting suppliers ontvang jij naast een gratis domeinnaam ook een free of charge SSL certificaat, maar deze moet nog wel gekoppeld worden.

WP Fastest Cache is een 3e optie om te proberen. Deze plugin zit qua gebruiksgemak tussen de 2 voorgaande plugins in. Een aantal instellingen zijn alleen beschikbaar als je de premium versie aanschaft. W3 Total Cache is een plugin die al wat jaren bestaat. Deze plugin gaat wel een stukje verder qua implementatie dan WP Super Cache en kan jouw site behoorlijk versnellen als je de juiste instellingen hebt. Voor WordPress zijn een aantal plugins verkrijgbaar waarmee je een cache kunt activeren. Er zijn zowel free of charge plugins als betaalde versies.

Met WordPress is het eenvoudig om je website te bouwen dankzij de vele kant-en-klare thema’s en plugins. Hiermee kan je zonder technische kennis aan de slag en dat is waarom WordPress zo populair is. Om jou op weg te helpen kan je ons gratis WordPress hosting E-book lezen. Hierin leggen we stap voor stap uit hoe WordPress werkt en wat je ermee kan. Wij willen graag met je samenwerken om jouw bedrijf door de inzet van een goede en professionele website of webshop te laten groeien.

Van Cms Naar Website

Zo is je website altijd optimaal beveiligd en kun je gebruik maken van de nieuwste features. Gemakkelijk je WordPress web site maken doe je bij mijn.host. Geen technische kennis vereist en met 3 simpele stappen kun je direct jouw eigen WordPress website maken! Begin vandaag nog met jouw eigen WordPress web site.

Hostnet biedt namelijk een optimale websiteomgeving aan zonder restricties op WordPress. Nee, Hostnet helpt niet bij het maken van een WordPress-website. Wij zorgen voor de veilige omgeving waar je website op draait, en bieden assist op de hosting, domeinnaam en e-mail. Heb je toch hulp nodig bij het bouwen of bewerken van je site? Onze partnerskunnen werk voor je uit handen nemen.

Je hoeft hier geen speciale module voor toe te voegen. Je kunt deze shortcode gebruiken in een normale tekst module. Het enige waar je op moet letten is dat het op een eigen regel staat en dan werkt het al. Wanneer je het contactformulier hebt ingesteld en opgeslagen, kun wordpress webshop je rechtsboven op Insluiten klikken. Je krijgt dan zoiets als op onderstaande afbeelding te zien. Hoe dan ook zal je het formulier verder wel altijd moeten aanpassen. We gaan hiervoor naar het beheerdersgedeelte van WordPress en vervolgens naar het menu-item WPForms.

Met de beveiligde HTTPS internetverbinding die hierdoor tot stand komt, wordt voorkomen dat cybercriminelen deze gegevens kunnen lezen. Daarnaast zorgt het SSL-certificaat voor een versterkte positie in Google. Onderstaande partners zijn gespecialiseerd in WordPress web sites. Je WordPress website laten maken door eenWordPress specialist staat garant voor kwaliteit en een snelle manier van werken. De WordPress webdesign partners denken met je mee en zorgen ervoor dat je web site volledig aansluit bij je huisstijl. WordPress web sites zijn op afstand de meest gebruikte websites in Nederland en daarbuiten. WordPress websites zijn namelijk erg stabiel en gebruiksvriendelijk.

Plugins zijn stukjes functionaliteit die je kunt downloaden en aan jouw website toevoegen. WordPress werkt bijvoorbeeld met een blokkensysteem. Dat betekent dat iedere kop, alinea, lijstje, afbeelding etc automatisch een apart blok vormt en dat je die blokken individueel kunt verschuiven en aanpassen. Het maken en bewerken van een pagina by way of WordPress lijkt enorm op wat je waarschijnlijk gewend bent met Word of Pages. Dit gaan we heel snel veranderen naar een ‘schone’ URL. Daarom wat hulp bij het kiezen van een goede webhost.