Wat Kost Een WordPress Website Maken?

In eerste instantie heb ik alleen een homepagina, 3 diensten pagina’s, een over ons pagina en een contactpagina met uiteraard een formulier. Of je nu een beller , of een e-mailer bent , Sander en de relaxation van het team helpen je graag bij het beantwoorden van je vraag.

Afhankelijk van de plugin zijn er soms nog vervolgstappen die je bij de plugin zelf moet doen. Plugins verschijnen tussen de items van de linkerzijbalk in je WordPress dashboard. Sommige plugins komen onder ‘Instellingen’ te staan in diezelfde balk.

Plesk gaat nu voor je aan de slag en zal alles installeren zoals jij het hebt ingesteld. Je hoeft zelf dus helemaal geen technische handelingen te verrichten om de software WordPress hosting program te installeren waarmee jij een website kunt maken.

Dan weet je zeker dat ze zijn geoptimaliseerd op snelheid en veiligheid. En er hoeft maar één rotte appel tussen te zitten die de snelheid van je hele website aantast. De drie dingen die je in bovenstaande lijst ziet, kun je allemaal bij Vimexx regelen. Bij de meeste caching plugins is ook een knop “wis cache” te vinden, maar die werkt niet altijd even goed. Als je FTP toegang tot je web site wordpress website hebt vind je in de map /wp-content/ ook vaak een map /cache/.

#4: Let Op De Websitesnelheid

Inmiddels draait meer dan 1/3 van alle web sites ter wereld op foundation van het CMS WordPress en iedereen wil natuurlijk graag hoger in Google terecht komen. Werkt jouw web site helemaal zoals het zou moeten? Het verbaast je niet als toekomstige klanten je web site bekijken voordat ze contact met je opnemen. Als de web site niet goed werkt of klanten niet vinden waar ze naar op zoek zijn, haken ze af. Klinkt allemaal erg technisch, en dat is het ook ;). Deze zaken kun je vaak beter over laten aan een net bouwer, omdat het vaak lastig is om dit te implementeren.

Wij willen u uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor waar wij samen met u onder het genot van een kop koffie naar de mogelijkheden gaan kijken. U kunt via onze website gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag voor uw WordPress-website doen. Onderdeel van het kiezen van een extensie, is nadenken over de meertalige website. Eigenlijk geldt hetzelfde als bij de andere punten. Engels sprekende mensen aantrekken die in Nederland wonen.

Voor eenvoudige, strakke one-pagers, maar óók voor supergeavanceerde maatwerkwebsites. Wij analyseren en onderzoeken de techniek van je huidige website of webshop. Wij kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer.

Ik ben nog bezig dus ik hoop er toch nog mee uit de voeten te kunnen, maar dit is wel frustrerend. Je hebt al een website en als het goed is werkt deze op een aantal plekken ruim voldoende. Door je website aan te passen blijft de functie bestaan. De functies en pagina’s die je al hebt worden door de website aanpassingen ook verbeterd. Veel vragen en problemen zijn gerelateerd aan het thema van je web site of een WordPress plugin. Heb je al uitgevonden waar je probleem vandaan komt, dan kan je de vraag het beste aan de thema of plugin support stellen.

Verbeter Uw WordPress Website Door Plugins

Wij monitoren de website op alle mogelijke fouten. Op deze manier kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Typ jij nog steeds dagelijks je knowledge over van een spreadsheet naar een CRM-systeem om je relatiebestand bij te werken? Of doe jij nog handmatig boekingen in je administratiepakket?

Wat WordPress zo uniek maakt, is het brede scala aan plug-ins die beschikbaar zijn. Yoast, Ultimate WordPress Speed Optimizer , Seo Friendly Images , Smush Image Compressor , het zijn enkele voorbeelden van plug-ins die WordPress goed werken. Er valt voor elke functionaliteit eigenlijk wel een plug-in te bedenken. Social media die je wilt koppelen aan je pagina’s? Even speuren leert dat ‘social media share buttons’ en prima plug-in daarvoor is.

WordPress Web Site Maken: Een Eenvoudig Stappenplan!

Dit scheelt enorm veel tijd om de web site te laden. Ook is het goed om afbeeldingen te voorzien van een ALT-tag, hiermee vertel je de zoekmachines eigenlijk wat er op de afbeelding te zien is. Een zoekmachine kan namelijk geen afbeeldingen ‘zien’, wel kunnen ze teksten lezen. Zorg dat je voor de web site een nieuw wachtwoord aanmaakt, en maak deze zo veilig mogelijk (dus niet je geboortedatum, 12345, een enkel woord of “wachtwoord”). Ga bijvoorbeeld naar voor een uniek veilig wachtwoord . Verwijder gebruikers van je WordPress web site (onder ‘users’ of ‘gebruikers’ in het hoofdmenu) die niet meer werkzaam zijn voor je groep.

  • Uiteraard is het zeer aan te raden eerst een backup te maken voordat je deze stappen gaat uitvoeren.
  • Gebruik je een standaard thema en heb je slechts een paar pagina’s nodig?
  • Het verhuizen van je WordPress web site naar een nieuwe webhoster is altijd een grote stap en niet altijd zonder risico.

Er zijn zeer veel CMS’sen beschikbaar, zowel betaalde als free of charge. WordPress, Joomla en Drupal zijn de meest bekende voorbeelden van gratis content material administration systemen.

Er zijn ook free of charge tools te vinden zoals ubersuggest. Om dit tool te mogen gebruiken moet je een campagne hebben lopen in Google Ads. [newline]Zo heb je natuurlijk ook nog je voorwaarden pagina, service pagina and so forth die je ergens kwijt moet.