Wat Kost Een Typische Woocommerce Winkel Eigenlijk?

Kunnen de gegevens uit andere systemen overgenomen worden, misschien zelfs geautomatiseerd? Of moeten ze zelfs worden geïntegreerd in andere marktplaatsen en portalen, met WooCommerce als foundation? Opereer je in een speciale area of interest WordPress met weinig concurrenten of verkoop je zeer generieke goederen met lage marges? Voor dit laatste is meestal een aanzienlijk hoger marketingbudget nodig.

Daarnaast zijn er vragen over de organisatie en advertising van je webshop: Wie onderhoudt de website bouwen producten? Bestaan er al productteksten en -afbeeldingen, of moeten deze worden aangepast of nieuw worden gemaakt?

Welke technische en andere kennis heb je als winkeleigenaar? Hoeveel tijd kun je zelf investeren en wat moet je uitbesteden? Zijn er kant-en-klare plugins die je workflow volledig afdekken of is een individuele ontwikkeling noodzakelijk? Kun je terugvallen op kant-en-klare themes voor WooCommerce of wil je een volledig zelfstandig en onderscheidend winkelontwerp?

Woocommerce ‘sale!’ Tekst Wijzigen

Naast de initiële projectplanning moet je ook de lopende onderhuoudskosten van je onlineshop in de gaten houden. Je webshop is slechts een extra verkoopkanaal voor een bestaande winkel? Je assortiment is overzichtelijk, de producten hebben een lange levensduur? Dan is de inspanning beheersbaar.

WooCommerce zelf biedt weliswaar ook free of charge uitbreidingen voor belangrijke functies, maar anderen hebben ook hun prijs. WooCommerce Extensions, de uitbreidingen voor het shopsysteem Open source betekent dus allesbehalve ‘free of charge’ als je een commercieel project start. Voor grote projecten ook nog veel meer.

Daar zijn drie belangrijke redenen voor: Na aftrek van kosten en belastingen zijn deze tarieven niet altijd economisch of kostendekkend. Winkel- en portaaleigenaren tellen hun eigen werktijden meestal niet mee. Voor een realistische kijk is dit echter absoluut noodzakelijk. Dit alles kost geld, maar wordt in het start vaak over het hoofd gezien.

Hoeveel ondersteuning is nodig om vragen van klanten te beantwoorden? Wie is verantwoordelijk voor de on-line wetgeving en gegevensbescherming? Afhankelijk van de sector, maar ook van de doellanden, WordPress hosting zijn hiervoor vrij aanzienlijke middelen nodig, anders dreigen waarschuwingen en boetes. Bureaus en freelancers moeten hun klanten precies dezelfde vragen stellen om de omvang van een project te berekenen.

Moosend Website Connector

De bijbehorende vraag: wie zorgt er voor onlinemarketing en zoekmachineoptimalisatie? Welke sociale kanalen moeten worden gebruikt?

  • Vul het contactformulier rechts in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om alle mogelijkheden even door te nemen.
  • Bij Woocommerce.eu bent u aan het juiste adres!
  • euro een Woocommerce webshop voor u bouwen.
  • ‘’Een professionele WordPress Woocommerce webshop laten maken?

De behoefteanalyse voor een onlineshop is daarom vaak veel uitgebreider dan voor klassieke WordPress-projecten. Geen probleem, meld je gewoon aan voor ons free of charge nieuws! Ja, ik ga met de Gegevensverwerking akkoord. Nieuw te creëren portalen in de omgeving van WordPress en WooCommerce worden meestal veel te nipt berekend – en dus te goedkoop.

Vergeleken met typische startende bedrijven is het echter een vrij kleine investering. Bij RAIDBOXES installeer en beheer je je SSL-certificaten zo gemakkelijker als nooit tevoren – free of charge en met maar een klik.