Vouwgordijnen Op Maat Is Wat Wens Gordijnen U Biedt

Voor Jaloezieën gordijnen bestellen zijn er eigenlijk alleen voordelen. Wel is het belangrijk je goed te laten adviseren, want het zou jammer zijn als massaal en massief overkomen. De keuze van materiaal en dessin zijn hierin bepalend. Daarnaast is het ook mogelijk om van de stof van je vouwgordijnen ook gordijnen te maken.

vouwgordijnen

Ideaal voor vochtige ruimtes als de badkamer of keuken, kopen bamboe vouwgordijn van screendoek. Screenstof heeft net zoals de No Limits-stofeen hoge kleurechtheid, is goed lichtdoorlatend,brandvertragenden vochtbestendig. Screendoek is zonwerend, vocht- en schimmelbestendig, sterk en makkelijk afneembaar. Met onze vouwbare gordijnen kunt u eenvoudig in uw persoonlijke privacy behoefte voorzien. De prachtige designs zijn in hoogte verstelbaar – met koorden, plooien, linten en praktische klemmen. Op deze wijze kunt u een gezonde portie gezelligheid overdag toelaten en ’s avonds voor meer privacy kiezen.

Mogelijkheden

De functionaliteit van is niet alleen ideaal voor stadswoningen, maar ook voor landelijke woonconcepten. Op basis van uw persoonlijke voorkeuren kunt u designs kiezen die bij uw interieur stijl passen. Daarnaast coachen, inspireren en adviseren wij u graag bij het inrichten van uw woning. Vouwgordijnen zijn horizontaal geplooide gordijnen, die worden opgehaald of neergelaten met een bedieningskoord. Door het vouwgordijn te laten zakken of het juist op te trekken kun je zeer gemakkelijk zelf de lichtinval regelen. Vouwgordijnen zijn praktisch in gebruik, maar hebben een minder strakke uitstraling dan bijvoorbeeld rolgordijnen of plissés.

En welk interieur je ook hebt, door de uitgebreide keuze aan systemen en dessins laat het vouwgordijn volledig Duo rolgordijnen kopen aanpassen. Kom langs in één van onze winkels voor een vrijblijvende prijsopgave en een adviesgesprek.

Wat Is Een Vouwgordijn?

De garantie is alleen geldig wanneer onze producten op de juiste manier worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het verkeerds wassen van onze producten. BlindDesign is al vele jaren actief in de woningstoffering. Afgelopen jaren hebben wij ons steeds meer toegelegd op de online verkoop van onze producten. Bij ons krijgt u uitsluitend maatwerk producten van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Je automatische Bestel plisségordijnen te laten aansturen door een aan de Somfy TaHoma® gekoppelde zonsensor, zodat je huis altijd aangenaam koel blijft. Met een zonsensor in je Smart Home kun je je huis optimaal beschermen tegen de zon.

Kies voor een DustBlock® finish, een speciale formule die de stoffen antistatisch en vocht- en vuilafstotend maakt. Deze betaalbare collectie biedt twee stijlen, Casa en Casa de Luxe, met drie typen voering voor lichtfiltering, warmteregulering en kamerverduistering. Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie. Voor een gratis stijladvies kunt u een afspraak maken met een van onze stylisten.

  • Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.
  • Vouwgordijnen zijn erg praktisch doordat ze weinig ruimte innemen en toch veel sfeer aan een kamer geven.
  • Ook vouwgordijnen komen in verschillende soorten en maten.
  • In de winter kan een verduisterend vouwgordijn er juist toe bijdragen dat de kou beter buiten de deur blijft.
  • Ook als het vouwgordijn neergelaten is blijft een ruime plooival zichtbaar.