Vouwgordijnen Online Kopen

Alle elektrische en van het merk Label 65® worden aangestuurd door een Brel motor. De Label 65® elektrische vouwgordijnen kun je aansturen met een afstandsbediening of app. Om gebruik te kunnen maken van de Brel Home app heb je een Brel Home Hub nodig. Het is mogelijk om tot 30 elektrische vouwgordijnen of andere Label 65® elektrische raamdecoratie op deze hub aan de sluiten. Een vouwgordijn wordt ook wel een optrekgordijn genoemd omdat je ze eenvoudig op kunt trekken of laten zakken. Daarnaast neemt een vouwgordijn minder ruimte in dan een normaal gordijn en bedekt enkel het raam. Of je nou gaat voor een klassieke uitstraling of een modern gevoel, bij IKEA vind je de perfecte raamdecoratie.

  • Daarnaast neemt een vouwgordijn minder ruimte in dan een normaal gordijn en bedekt enkel het raam.
  • We hebben bijvoorbeeld ook jaloezieën, plisségordijnen, verduisteringsgordijnen en rolgordijnen.
  • Wij beschikken over een groot assortiment kamerhoge stoffen.

We gebruiken deze informatie ook om pushberichten die vermoedelijk in hun interessegebied liggen, naar desbetreffende abonnees te sturen. De wettelijke basis voor verwerking is artikel 6, lid 1, sub. Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website.

Luxaflex Vouwgordijn Model Ballina Back

Een met stof bedekte bovenrail biedt een subtiele en strakke look – met keuze uit honderden patronen, strepen en effen kleuren. Daarnaast worden al onze en op maat gemaakt, zodat jij zeker weet dat je de perfecte oplossing voor je huis gevonden hebt.

vouwgordijn

U bepaalt zelf waar u de bediening van uw raamdecoratie wilt hebben. U heeft keuze uit verschillende type kettingen waarmee u uw raamdecoratie kunt bedienen. Met een Top-Down bediening kunt u met één koord of ketting eenvoudig de raamdecoratie omhoog en omlaag bedienen.

Vouwgordijn Middelburg Recycled

U heeft ruimte binnen uw interieur nodig om bijvoorbeeld de stof in de hoek te kunnen schuiven. Bij een Duo rolgordijnen winkel ophalen kan u wel genieten van gordijnen zonder dat ze extra ruimte in beslag nemen. In tegenstelling tot een rolgordijn voegt het vouwgordijn echt iets toe aan uw interieur. U creëert zo vrij eenvoudig extra sfeer in huis zonder veel ruimte in beslag te nemen.