Rolgordijnen Op Maat

Ze voorzien je raam natuurlijk van mooie bekleding, maar ze zijn er ook om je een stukje privacy te geven en je te beschermen tegen lichtinval. Je kunt bij ons kiezen voor Duo rolgordijnen kopenen die licht doorlaten als je ze helemaal naar beneden hebt gerold of verduisterende rolgordijnen. Cylindro verduisterende rolgordijnen maken de ruimte goed donker en hebben een isolerende werking. Verduisterende rolgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor slaapkamers. Ook als je slaapkamer op zolder is en een draaikiepraam bevat.

Wij verkopen en monteren de dakramen tegen zeer scherpe tarieven dankzij vaste leveranciers bij wie wij tegen uitstekende prijzen kunnen inkopen. Hieronder vindt u een tabel met verschillende maatvoeringen en de bijbehorende gemiddelde prijzen in zowel hout als kunststof. Let op in de laatste kolom vindt u de prijzen voor montage. Er zijn houten en kunststof dakramen verkrijgbaar. Het gaat eigenlijk altijd om tuimelvensters die in een schuin dak geplaatst kunnen worden. Uiteraard hebben we ook dakramen voor een plat dak. Een goed product mooi lichtdoorlatend waardoor de kamer niet geheel verduistert is.

Meer Over Gordijnen

Van licht tot helemaal donker, en van inkijk tot veel privacy. Deze veelzijdigheid en de juiste pasvorm van de duo en op maat zorgt ervoor dat ze erg populair zijn. Wat leuk dat je op zoek bent naar raamdecoratie op maat.

  • Wil je wat meer privacy, maar wél een lichte ruimte?
  • Onze rolgordijnen worden standaard geleverd met een zelfremmend kettingmechanisme.
  • Voor de ultieme gestroomlijnde raambekleding combineer je rolgordijnen met onze bekroonde PowerView® Automation.

Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kastenkan je altijd heel gezellig aan tafel. Shop en reserveer ook jouw showmodel in onze meubel outlet of sale hoek. Een goede nachtrust met verduisterende Jaloezieën bestellenen. Door je rolgordijnen onderdeel te maken van je Smart Home, kun je ze mee laten draaien in scenario’s die je binnen je Smart Home instelt.

Onze collectie bestaat uit de nieuwste trends en de populairste kleuren. Ook geven wij op ieder Buiten rolgordijnen winkel ophalen op maat standaard 5 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je nog lang kan genieten van jouw rolgordijn op maat. Rolgordijnen worden veel toegepast in de woonkamer of slaapkamer, maar heb je er wel eens aan gedacht om een rolgordijn op te hangen in de kinderkamer?

Het grote voordeel van een duo koop Rolgordijn online is dan weer dat je maar een koord hebt en dat je niet elk latje afzonderlijk moet afstoffen. Ook geven ze de fijne sfeer die je bij gordijnen zoekt.

rolgordijn

en zijn zeer populair en nemen maar weinig ruimte in. Ja, onze standaard rolgordijnen zijn tot wel 75% verduisterend en onze rolgordijnen met zijgeleiding zijn maar liefst 90-95% verduisterend. Heb je besloten welk raamdecoratie product je gaat kiezen? De Zonnelux specialist komt bij je langs om het raam exact op te meten.

Dit betekent dat wij geen standaard maten op voorraad hebben, maar dat alles speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. Hierdoor ben je verzekerd van raambekleding dat altijd perfect past. Plissé duo rolgordijnen hebben plooien op de dichte bannen die voor een warme uitstraling zorgen.