Rolgordijnen Kopen? Goedkope Rolgordijnen Shop Je Bij Jysk

Dan kun je gebruik maken van onze meetservice. Hier kun je de online bestellen bamboe vouwgordijn in het echt bekijken, de producten testen en je laten adviseren door onze medewerkers.

Dit is een rolgordijn bestaande uit één stoflaag. Daarnaast zijn er cassette Goedkoop plisségordijnen bestellen, waarbij het opgerolde gedeelte van het rolgordijn netjes zit weggewerkt in een cassette. Daarnaast vind je bij ons ook duo rolgordijnen. Deze rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen, welke je langs elkaar kunt bewegen om zo de lichtinval te bepalen. Veel van deze rolgordijnen zijn met zijgeleiding te bestellen of kunnen op het raam worden bevestigd, waardoor deze ook geschikt voor draaikiepramen. Wil je meerdere duo rolgordijnen op maat naast elkaar op patroon laten maken. Als je ze in één keer bestelt, kunnen we ze uit één rol snijden en maken we ze keurig op patroon en sluitend voor je.

Zijn de gordijnen dicht, dan vermindert u de inkijk in uw woning. Het daglicht wordt echter niet tegengehouden, waardoor uw woning heerlijk licht blijft.

Onze meest verkochte duo met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Meer dan 40 moderne en tijdloze kleuren passend bij elk interieur. Je rolgordijnen bedienen vanaf de bank of vanuit je bed? In de wereld van smart living is dit niet meer weg te denken. Ervaar het optimale bedieningsgemak voor al jouw raambekleding.

Toppoint Rolgordijnen Zijn Er In Meer Dan 300 Stoffen

Een rolgordijn hang je in of over het raamkozijn heen en bedien je makkelijk en snel met een oprolsysteem en kettingsysteem. We hebben rolgordijntjes met rolgordijnstof die lichtdoorlatend is of juist verduisterend. Topkwaliteit rolgordijnen voor de laagste prijs! Wij zijn een atelier dat rolgordijnen op maat van hoogwaardige kwaliteit maakt en verkoopt in heel Nederland en België.

Een rolgordijn kan wel zowel op de muur als aan het plafond bevestigd worden. Mocht je geen zin hebben in een montage, dan kun je ook, tegen betaling, gebruik maken van onze montageservice. Onze Winkel kopen duo rolgordijnen zijn van een uitstekende kwaliteit, gemakkelijk te bedienen en mooi afgewerkt.

Jarenlang woonplezier, dat is wat wij beloven en waar we voor staan. Dit geldt natuurlijk voor alle producten uit onze Bamboe rolgordijnen goedkoop kopen-winkel. Bepaal zelf de afmeting, configureer, bestel en ontvang jouw elektrische rolgordijnen thuis. Gebruik van duurzame materialen is een van de hoekstenen van de duurzaamheidsstrategie van Luxaflex®. Door Cradle to Cradle Certified™ producten te kopen bent je extra goed bezig.

  • Bij de pull functie trek je kort aan de ketting of bedieningstang om het rolgordijn omhoog of omlaag te bewegen.
  • Handig als de afstandsbediening even buiten bereik is.

Meet goed op welke maat je nodig hebt en kies de kleur die bij jouw smaak en inrichting past. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al wordt bezorgd.

rolgordijnen

Rolgordijnen van WAREMA zijn uw individuele zonwering die wij op maat maken voor u. Kies voor de beschaduwing van grote glasoppervlakken voor WAREMA drager-rolgordijnen.