Plissegordijnen, Plissés, Plissé Gordijnen

Dit systeem beschikt over een intrekbaar koord met een constante lengte waarmee de raambekleding moeiteloos te bedienen is. Trek kort aan het koord en de raambekleding zakt vanzelf naar de gewenste positie.

  • Zo houdt u in de winter de kou en in de zomer de hitte buiten.
  • Zowel plisségordijnen met bedieningsgreep als met een bedieningskoord kunnen ingespannen geleverd worden.
  • Mocht u kiezen voor geplisseerde gordijnen, dan zult u daar zeker geen spijt van krijgen.
  • Toppoint plissés, overal te plaatsen & in elke gewenste stand te openen.

Kies jij voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof? Dit is afhankelijk van de situatie en de hoeveelheid licht die je binnen wil laten in de ruimte. Wanneer je voldoende daglicht wil behouden met voldoende privacy in de woonkamer, kies je voor een transparant of lichtdoorlatend plissé gordijn. Wanneer je de kamer wil verduisteren kun je beter kiezen voor een dupli plissé. Door de dubbele stof schijnt er geen daglicht door de gaatjes van het gordijn, waardoor de kamer beter verduisterd wordt. Plissé gordijnen vouwen zich zelf op als je ze open doet en vouwen subtiel uit als je deze laat zakken. Een standaard plissé gordijn trek je van boven naar beneden om dicht te doen.

Top Down Bottom Up

Wat is het verschil tussen plissé gordijnen en duette gordijnen? Ze lijken enorm op elkaar maar het verschil zit in hoe het koord in het gordijn verwerkt is. Bij een plissé gordijn is het koord zichtbaar en is gemaakt van één Kopen bamboe rolgordijnen geplisseerde stof die zich opvouwt als een accordeon. Bij duettes is het koord niet zichtbaar omdat het koord verwerkt is tussen de twee geplisseerde stoffen. Duette gordijnen zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer.

Plissé gordijnen worden voornamelijk gebruikt in bedrijfspanden, scholen- en onderwijszalen, praktijkruimtes en ziekenhuizen. Goede service en zeer redelijke prijzen.Je wordt prettig geholpen en goed voorgelicht. Wij onderscheiden ons in een stukje persoonlijke Plisségordijnen laten bezorgen aandacht en passie. Vrijwel al onze binnen- en buitenzonwering komt van Nederlandse bodem en wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Zo ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaand maatwerk. VELUX INTEGRA® raamdecoratie niet meer bestelbaar Lees meer…

Je kunt de gemotoriseerde plisségordijnen dan gebruiken om de kamer volledig te verduisteren. Dit maakt verduisterende plisségordijnen perfect geschikt voor in de slaapkamer als je houdt van volledige duisternis in de slaapkamer. Een heeft horizontale geplisseerde banen van veel verschillende stofsoorten. Plisse gordijnen kunnen in veel vormen geleverd worden, waardoor plisse gordijnen geschikt zijn voor vele raamsoorten. Zon-Comfort heeft een unieke collectie plisse gordijnen voor houten, aluminium, stalen en kunststof kozijnen. Mocht u er thuis niet uitkomen, dan kunt u ons ook bezoeken. Ons atelier is gevestigd in Oss en is open van maandag t/m vrijdag van 9.30u tot 16.30u; zaterdag op afspraak.

Het is echter zo dat je bij enkele plisse stoffen de koorden van het product altijd door de stof ziet lopen waardoor ze nooit echt zullen verduisteren. Wil jij je Online duo rolgordijnen bestellen plisségordijn vandaag nog in huis hebben? Reserveer al je artikelen dan direct in onze webshop en haal je producten vandaag nog af in jouw HORNBACH vestiging.

Product Informatieplisségordijnen Collecties Bij Decokay

In gesloten toestand zijn de plissés volledig uitgevouwen en bedekken ze het hele raam. Honingraat plisségordijnen met elektrische bediening. Door de variatie aan mogelijkheden en modellen past het plissé- en duette® gordijnen in Rolgordijnen online kopen elke interieurstijl. VELUX INTEGRA® plisségordijnen op zonne-energie zijn perfect voor handbediende dakramen en dakramen op zonne-energie. Ze laten zich gemakkelijk installeren omdat ze niet afhankelijk van het stroomnet zijn.

plisse gordijn

Als je een bestelling wilt doen, dan kun je de gegevens opslaan of jouw keuze printen en meenemen naar een HEMA winkel met raambekleding afdeling. Onze medewerkers helpen je graag in de winkel verder. Als alles klopt en jouw eventuele vragen beantwoord zijn, worden je gordijnen besteld. Wel fijn om het samen nog even te controleren, want als de plisségordijnen webshop bamboe vouwgordijn eenmaal besteld zijn, kun je die niet meer wijzigen of annuleren. De plisségordijnen komen in verschillende kleuren en stoftransparanties. Voor de woonkamer kun je bijvoorbeeld een lichtdoorlatend of transparant plisségordijn kiezen. Doordat het gordijn van stof is gemaakt en niet van hout of aluminium zoals bij jaloezieën brengt het ook warmte.