Overname En Beheer Magento Webshop

We komen het nog vaak tegen, Magento 2 webshops die serieuze problemen hebben met de performance, zowel front-finish als again-end. In dit soort gevallen helpen wij je graag verder magento webshop dit probleem structureel op te lossen. Om de beste resultaten te behalen en je conversie te verhogen optimaliseren wij Magento op alle fronten. Verwijderen van fouten in de CSS en JavaScript Optimaliseren van de PHP code

Optimaliseren van afbeeldingen Door Magento te integreren met externe systemen worden bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. Bespaar tijd en voorkom fouten dankzij realtime knowledge uitwisseling met magento hosting ERP, CMS, POS, PSP, WMS en Marketing automation systemen. Wil je Magento koppelen met een extern systeem en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? BigBridge heeft alle kennis in huis om je hiermee te helpen.

Ook voor razendsnelle Magento hosting en sufficient help ben je bij ons aan het juiste adres. Snelle laadtijden van je pagina’s zorgen direct voor conversieverbetering, meer pageviews, verlaagde bounce charges magento dus meer omzet. In samenwerking met Hipex zorgen wij ervoor dat jouw webshop onder elke conditie optimaal presteert.

In bijna alle gevallen kunnen wij Magento webshops aanzienlijk verbeteren qua snelheid en efficiency. Zelf ervaren hoeveel sneller? Aan de hand van een vrijblijvende efficiency test laten we je graag de verschillen zien. Veel webshops draaien momenteel nog op Magento 1 en zullen de overstap moeten gaan maken naar een ander platform. Magento 2 is momenteel het meest gebruikte open supply e-commerce platform wereldwijd en beidt standaard een zeer uitgebreide set aan functionaliteiten.

Alles Over Magento En Magento Webwinkel Software

Voordat een migratietraject in gang wordt gezet zullen wij eerst een uitgebreide inventarisatie maken van alle necessities. Aan de hand hiervan stellen wij een migratieplan op zodat we jouw volledig ontzorgen bij de overstap van Magento 1 naar Magento 2.