Magento Webshop Specialisten

Als je net begint met on-line verkopen kan je daarom beter kiezen voor een licentie aanbieder. We hebben een speciale pagina met meer informatie voor mensen die een webshop willen laten maken.

  • Er zijn honderden Nederlandse koppelingen voor gemaakt en alles is instelbaar om jou de juiste ervaring te bieden.
  • Daarbij speelt ook nog de volksverhuizing van Magento 1 naar Magento 2.
  • Zo is na de overname van Adobe het commerciëlere product: Magento Commerce onstaan.

Kleuren kan je altijd makkelijk wijzigen. Kies je template niet uit op de afbeeldingen. magento hosting De afbeeldingen moet je namelijk toch altijd wijzigen. Kijk niet te veel naar de prijs.

Wat Zijn De Voordelen Van Magento?

Nadat je Magento geïnstalleerd hebt moet je nog een template installeren. Of je moet de standaard templates willen gebruiken maar die raad ik je af. Je kan het beste een professionele template kopen via webshop freelance ThemeForest of TemplateMaster. Dit kost zo rond de € 100,-.

Ik raad dan ook aan aan om de installatie uit te besteden. Via Google kun je numerous magento bedrijven vinden die dit voor je kunnen doen.

Ook aan Magento zitten nadelen, het grootste nadeel is misschien wel het toekomstige afscheid van Magento 1 . Stel je hebt in de afgelopen jaren een grote webshop laten bouwen in Magento 1, dan moet je in de komende jaren wel over naar Magento 2. Dit kan veel complexiteit en kosten met zich meebrengen. Een groot nadeel is dat je geen assist krijgt van het bedrijf Magento zelf. Wel is er een groot discussion board waar duizenden gebruikers elkaar vragen kunnen stellen en elkaar ook veelal helpen.

Het installeren neemt behoorlijk wat tijd in beslag. De foundation heb je binnen een middag wel staan, maar dan begint het pas. Je moet veel verschillende dingen instellen en various tweaks toepassen. Doordat Magento wereldwijd wordt gebruikt dien je hem eerst volledig te tunen naar de Nederlandse markt. Je hebt behoorlijk wat kennis nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Magento 1 Webshop Vs Magento 2 Webshop

Zelf koop ik mijn templates ook bij ThemeForest of TemplateMaster. Ik weet dan zeker dat er goede documentatie bij zit, niet goed geld terug garantie heb en een helpdesk kan contacteren om mij eventueel te helpen. Waar moet je op letten bij het kiezen van een Magento Template? Het kiezen van de juiste template is erg moeilijk.

Je moet namelijk al rekening houden met mogelijke aanpassingen / uitbreidingen van je webwinkel. Kies je template niet uit op kleur.

Hoewel er voldoende bedrijven zijn die een webwinkel voor je kunnen maken vragen deze bedrijven vaak flinke bedragen voor hun diensten. Als je een mooie Magento webwinkel op maat wil laten maken dan ben je al gauw een grote investering verder.

Magento 1 & 2 zijn gratis te downloaden echter komen er veel meer kosten bij kijken. Als je niet oppast ben je al snel meer dan € 1.500 per jaar kwijt voor de Open Source variant. Deze kosten zitten hem dan in Plugins / Hosting & Uitbreidingen. Mocht je zelf de installatie van Magento gaan doen dan hier wat handige tips: