Magento Thema’s

Dit is wat we doen en waar we écht goed in zijn. Stap voor stap naar jouw ambitie Voordat de webshop wordt overgenomen, willen we wel graag weten of jouw platform technisch goed in orde is.

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Kiezen Van Een Magento Template?

Daarom doen wij altijd eerst een technische keuring om te controleren of jouw platform goed werkt. Uit deze keuring kunnen zich drie state of magento affairs’s voordoen: De webshop is technisch niet in orde waardoor wij besluiten de webshop niet over te nemen.

De webshop is technisch niet helemaal in orde waardoor er aanpassingen moeten plaatsvinden, dan wel door het huidige bureau als door ons. De webshop is prima in orde en wij kunnen deze direct overnemen. Na de technische keuring plannen we een sprint zero in, waarin we onder andere jouw ambitie bespreken en een inschatting maken voor de benodigde investering. Binnen beheer en optimalisatie worden enerzijds optimalisaties doorgevoerd op basis magento hosting van jouw wensen. Anderzijds word je proactief uitgedaagd door ons op basis van onze roadmapstrategie.

Magento Commerce

Je hebt hierover intensief contact met één vast aanspreekpunt die jouw platform en de te behalen doelen bewaakt; jouw service manager. Op deze manier ben je altijd gegarandeerd van het door jouw gewenste service niveau. Nadat jouw platform is opgeleverd staat de wereld niet stil.

Door duidelijke doelen te stellen, gedegen analyses te doen en conversie optimalisatie trajecten verbeteren wij het resultaat van jouw online platform. Alle wijzigingen worden in onze sprintmeetings opgepakt zodat deze snel resultaat opleveren.

Wij voeren periodiek safety updates uit, zodat jouw platform veilig blijft. Daarnaast monitoren wij 24/7 de performance van het platform om eventuele verstoringen in een zo vroeg mogelijk stadium te kunnen ontdekken. Hiervoor maken wij gebruik van de tool freelance New Relic.