Magento 2 Design

Maar de geheugenkaart kan eight GB, 16 GB, 32 GB en 64 GB zijn , en u zou de klant flexibiliteit willen geven om de beste optie voor hem / haar te kiezen. Daarnaast zou je de korting alleen willen toepassen op accessoires, laten we zeggen 5-7%. In dit geval heeft u dus ook een aangepaste extensie nodig en wordt de bestaande functionaliteit uitgebreid.

  • Samen met onze specialistische partners leggen we ook koppelingen ter ondersteuning van bedrijfsprocessen.
  • Ontdek hier of jouw gewenste koppeling door ons wordt gelegd.

U heeft dus opnieuw een oplossing op maat nodig. Wederom uitbreiding van de bestaande functionaliteit maar dit keer voor het backend gedeelte van de winkel. Zakelijke web site laten maken

Uitgebreide zakelijke web site laten maken Mijn naam is Ludmyla en ik woon webshop in het dorp Udenhout in Noord-Brabant. Ik ben een freelance webontwikkelaar.

Ik maak professionele web sites op maat voor een betaalbare prijs. Ik maak evenals websites met gebruiken sjablonen op WordPress. Magento is een e-commerce oplossing gericht op groei en uitbreiding van jouw webshop. Magento is een open supply magento systeem dat met jouw enterprise meegroeit.

Dus, wat is compleet en kan worden hergebruikt in elk ander project. Daarnaast is het gemakkelijk om onderhoudbaarheid / draagbaarheid van extensie te behouden. Deze functionaliteit bestaat niet in de standaard Magento 2-winkel. Dus als je deze functionaliteit wilt hebben, moet je een extensie bouwen, die alle nodige logica en functionaliteit zal afhandelen.

Dit is een compleet nieuwe functionaliteit. Voorbeeld 2: u werkt met B2C-klanten en u wilt meer verkopen genereren. Dus gebundelde producten zijn een geweldige optie voor u. Het belangrijkste product is bijvoorbeeld een digital magento hosting camera + geheugenkaart + tas + lens – alles bij elkaar zou het een gebundeld product zijn.

Innovatieve Magento 2 Webshops Bouwen