Maak Je Huis Mooier Met Gordijnen En Jaloezieën

Bovendien verdwijnen de lamelgaten voor het optrekkoord uit het zicht dankzij de ladderband. Je krijgt altijd een ladderband die mee kleurt met de kleur van de lamellen.

Gebruik onze dealerlocator en maak een afspraak bij jouw plaatselijke Somfy dealer. Wanneer u buiten Bezorg buiten rolgordijnen de nis selecteert, zullen wij de jaloezieën exact in de maat maken die u heeft opgegeven.

Elektrische Jaloezieen

Suntex is de horren specialist die hoge kwaliteit horren op maat biedt tegen een zeer scherpe prijs. De horren van Suntex zorgen er gegarandeerd voor dat je huis vrij blijft van insecten, maar ook van ander soort vuil dat je huis zou kunnen betreden. Zo blijft je interieur mooi schoon, maar geniet je wel van de frisse lucht van buiten. DuoRollo besteld, Goedkoop plisségordijnen bestellen snelle levering en past perfect. Zal zeker weer bestellen als we nieuwe zonwering nodig hebben. Naast onze vakkennis en service staat Zonweringstore al bijna 30 jaar voor de scherpste prijzen van de Benelux. Profiteer van onze speciale online korting en laagste prijsgarantie op a-merken, zoals Luxaflex®, Verosol, Bece, Multisol en Luxaflex® Outdoor.

Je kunt de Duo rolgordijnen kopen van jouw keuze, waaronder die van hout, helemaal op maat laten maken bij HEMA. Als je op zoek bent naar gordijnen voor vochtige ruimtes, kun je ook bij onze plisse gordijnen en rolgordijnen kijken. Als je ramen in afwijkende afmetingen hebt, kun je bij HEMA houten jaloezieen op maat laten maken. Maar naast de maat, heb je ook invloed op het ontwerp van je jaloezieen zodat deze goed bij de inrichting van de kamer past.

Wanneer je ze met een houtlook koopt, creëer je een warme en klassieke look. De horizontale houten jaloezieën worden echter ook vaak geverfd in verschillende kleuren.

  • Op alle houten jaloezieën van Luxaflex® ontvang je standaard 25% korting.
  • Noteer bij zowel de breedte als uw hoogte de kleinst gemeten maat.
  • Neem gerust contact op met onze ervaren productadviseurs en vraag naar onze gratis en vrijblijvende meetservice.
  • Lees onze tips over raamdecoratie schoonmaken voor gedetailleerde informatie.