Maak Je Huis Mooier Met Gordijnen En Jaloezieën

Bovendien verdwijnen de lamelgaten voor het optrekkoord uit het zicht dankzij de ladderband. Je krijgt altijd een ladderband die mee kleurt met de kleur van de lamellen.

Ook wordt dit vaak gekozen wanneer er veel glaslatten of kozijnbalken in het raam zitten, voor een rustiger beeld. Leesonze blogsvoor de laatste raamdecoratietrends of bekijk projecten die wij reeds hebben gerealiseerd.

Service Aan Huis

Noteer de afmetingen van het raam en maak foto’s. In één simpele beweging bepaal je de perfect lichtinval. Door te spelen met het licht creëer je de sfeer die past bij de ruimte en het moment van de dag.

VidaXL Verticale jaloezie wit stof 150×180 cm Onze verticale jaloezie filtert de lichtinval en biedt de gewenste privacy. VidaXL Verticale jaloezie grijs stof 120×250 cm Onze verticale jaloezie filtert de lichtinval Webshop duo rolgordijnen en biedt de gewenste privacy. U kunt de lichtinval erg nauwkeurig regelen met aluminium jaloezieën. Wilt u een streepje licht in uw woning, dan kunt u dit gemakkelijk realiseren met aluminium jaloezieën.

Luxaflex Aluminium Jaloezie 16 Mm

Wanneer je ze met een houtlook koopt, creëer je een warme en klassieke look. De horizontale webshop bamboe vouwgordijn houten jaloezieën worden echter ook vaak geverfd in verschillende kleuren.

  • Ook voor horizontale jaloezieën voor in uw badkamer of keuken hebben wij gedacht.
  • Op alle houten jaloezieën van Luxaflex® ontvang je standaard 25% korting.
  • Gebruik dan een vochtige doek en indien nodig allesreiniger.
  • Neem gerust contact op met onze ervaren productadviseurs en vraag naar onze gratis en vrijblijvende meetservice.
  • Lees onze tips over raamdecoratie schoonmaken voor gedetailleerde informatie.