Jaloezieën Op Maat Gemaakt & Snel Geleverd, Bekijk Onze Collectie

Maar door verschillende lamelbreedtes en afwerking, maak je zelfs een aluminium jaloezie een beetje romantisch. De lamellen zijn 50 mm breed en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  • Als u jaloezieën mooi vindt, kunt u ook eens kijken naar de mogelijkheden voor shutters.
  • Ga jij voor een robuuste uitstraling met houten jaloezieën zwart of voor een trendkleur okergeel.
  • We bieden diverse bedieningsopties voor horizontale jaloezieën.
  • Houten jaloezieën zorgen voor een landelijke en sfeervolle uitstraling in je huis maar kunnen ook een moderne look geven.

Kunststof jaloezieën zijn een goedkope oplossing en niet van echt hout te onderscheiden. Bij pvc jaloezieën zijn alle lamellen rondom voorzien van de lamelkleur. Een andere reden om hout niet te kiezen bij grote vensters is het gewicht.

Voordelen Van Luxaflex Houten Jaloezieën

Naast keuze uit materiaal en breedte van de lamel heb je ook de keuze uit andere transparantie, breedte van ladderband, Bestel jaloezieën online bediening en kleur en dessin. Vaak wordt gezegd dat een gordijn/jaloezie de kamer kleiner doet lijken.

jaloezieen

Je kunt houten jaloezieën programmeren via onze PowerView® app op je smartphone, tablet of slimme assistent. Houten jaloezieën bieden vele bijzondere houtsoorten, in tal van kleuren en structuren. Verder zijn er populaire trendkleuren, ga bijvoorbeeld voor houten jaloezieën zwart.

Hiermee kunt u tot wel 40% besparen op uw aankoop. Het vergelijken van prijzen kunt u eenvoudig doen door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen van zonwering specialisten in uw regio. Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

Top-Down/Bottom-up is bedienbaar van boven naar beneden en andersom. Dit zorgt voor optimale lichtinval en optimale privacy. Top-Down/Bottom-up is beschikbaar voor de 16 mm en 25 mm jaloezieën. LiteRise® is Kopen bamboe rolgordijnen de meest eenvoudige manier van jaloezie bediening. Door middel van de metalen handgreep kunt u de jaloezie op en neer bewegen, geopend, gesloten of getuimeld. LiteRise® is beschikbaar voor 25 mm jaloezieën.

De maximale breedte van jaloezieën die je rechtstreeks via onze website kunt kopen is 400 cm. Maar er zijn eventueel mogelijkheden voor afwijkende ramen die niet op onze website staan. Het voordeel van op maat gemaakte jaloezieën is dat u niet afhankelijk bent van standaard maten, zoals dit wel het geval is Koop buiten rolgordijnen in winkel bij andere leveranciers. U krijgt exact die maat die u nodig heeft voor uw raam en profiteert van de lage prijs, doordat uw rechtstreeks uit de fabriek koopt. Worstel dus nooit meer met het aanpassen van standaard maten. Profiteer ook van onze sterke garantie die u nooit zal krijgen op een standaard maat.

Plissees of duetten zijn geschikt voor grote ramen, kantel-kiepramen en dakramen. Zelfs in de badkamer kan je plissegordijnen ophangen, onze plissegordijnen zijn namelijk ook geschikt voor vochtige ruimtes. In de woonkamer Duo rolgordijnen winkel ophalen zie je nu veel dubbellaags plissegordijnen, ookwel dupligordijnen of duettes genoemd. Onze collectie smartfit plisse is helemaal makkelijk, heb je hiervoor een geschikt raam dan heb je namelijk geen schroeven nodig.