I’ve Added Woocommerce To My Timber Starter Theme

WooCommerce is een extensie voor een bestaande site. In tegenstelling tot een platform als Shopify of Lightspeed is WooCommerce een plug-in voor WordPress. Door middel van WooCommerce verander je je website wordpress webshop in een webshop. Goed, laten we verder de details in duiken.

Uiteraard zegt dit vrij weinig, omdat een download niets meer is dan dat; een obtain van de plugin. WordPress hosting draait op WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Deze dien je zelf te installeren bij een webhost, waarna je vervolgens WooCommerce (en miljoenen andere plug-ins) kunt installeren. WooCommerce is tegenwoordig van het bedrijf Auttomatic, wat onder andere ook WordPress(.com) en Tumblr in beheer heeft.

Yith Booking And Appointment For Woocommerce

Ze zijn begonnen in 2008 als WooThemes. Wanneer je als beginnende ondernemer begint met je webshop, zijn de prijzen uiteraard een belangrijk punt. Helaas is er geen een-op-een kostenplaatje te maken, aangezien de prijsmodellen flink verschillen. Daarnaast zijn er nog betaalde Apps, en dien je ook je domeinnaam te registreren. Loop je tegen betaalde limitaties aan binnen Shopify, is het soms nodig om een duurder pakket aan te schaffen.

  • Klanten kunnen ook kiezen op foundation van afbeeldingen.
  • De pakketten hierboven bieden een jaar lang updates.
  • Zo kun je bijvoorbeeld afbeeldingen laten zien van t-shirts met verschillende kleuren.
  • Je hebt diverse mogelijkheden waaruit mensen kunnen kiezen, zoals tekstgebieden, drop-downmenu’s, selectievakjes en nog meer.
  • Je kan de add-ons een vaste meerprijs geven op foundation van hoeveelheid, of op basis van percentages.

WooCommerce is free of charge om te gebruiken. Heb je dus al een bestaande website met internet website bouwen hosting, dan zullen er weinig further kosten bij komen. Heb je nog geen bestaande web site?

Shopify is waarschijnlijk wereldwijd de meest gebruikte software program voor hosted webwinkels. Op hun site geven ze aan momenteel meer dan 1.000.000 webwinkels live te hebben staan, met een omzet van one hundred fifty five miljard dollar in 175 talen. Shopify is begonnen in juni 2006. WooCommerce zegt op hun website dat meer dan 28% van alle on-line webshops gebruik maken van WooCommerce. Ze hebben ook meer dan 85.000.000 downloads, een significant hoger aantal dan de stay webshops van Shopify.

Dan zal het wat duurder worden. Ten eerste heb je een hostingomgeving nodig, inclusief SSL certificaat en domeinnaam. Dit kost bij een goedkopere webhostingpartij zo’n €5,- a €10,- per maand.

Beiden kennen zij hun sterke en zwakke punten, en afhankelijk van je wensen en eisen is het ene platform beter dan het andere. Om het even heel kort te omschrijven: Shopify is voor een alles-in-een pakket. Je kunt je gehele webshop plaatsen op Shopify, betaald elke maand aan Shopify en je maakt enkel gebruik van de apps en mogelijkheden binnen Shopify.