Goede Ideeën Beginnen Met Koffie En Bij Boon Webdesign.

Natuurlijk wil je een brand instellen op je web site. Dit is het belangrijkste herkenningspunt van je website. Je kunt een logo instellen door naar “Header -> Site Identiteit” te gaan. Je krijgt nu een aantal opties te zien.

Bij Familie geef je aan welk lettertype je wilt gebruiken. Er zijn er echt meer dan genoeg uit te kiezen. Je kunt de lettertypes testen door een lettertype te selecteren en aan de rechterkant de live preview van je website te bekijken.

Maak Uw WordPress Website Veiliger En Sneller Met Wp2static

Ben je nog aan het overwegen welke kleuren mooi zijn voor jouw web site? Je kunt een website als Coolers.co bekijken om kleurenpalet te maken voor jouw website. Ik raad je aan om niet meer dan 3 wordpress webshop hoofdkleuren te nemen. De hoofd kleuren die je in het Astra thema gebruikt kun je through de customizer instellen. Je gaat hiervoor naar Wereldwijd en dan naar Kleuren.

Review Het Geleerde Direct In Je Eigen WordPress Website Toepassen

Puur omdat dit goed genoeg is en het aanpassen vaak niet ten goede komt. Dit is zo bij het gewicht van de letters, Text Transform (altijd kleine letters, alleen hoofdletters, etc.), regelhoogte en marge onder paragraaf. Hoofd kleuren instellen voor je website WordPress hosting Kleuren zijn heel belangrijk voor de uitstraling van je web site en bezoekers herkennen je web site hierdoor ook eenvoudig. Verder kun je rust en vertrouwen creëren voor je bezoekers.

Je kunt op Logo veranderen klikken om je eigen logo toe te voegen aan je website. Wil je een ander logo gebruiken voor retina-apparaten, dan kun je dit aanvinken en een ander logo selecteren. Hetzelfde geldt voor mobiele apparaten.

Vergeet niet om op “Publiceren” te klikken om je wijzigingen door te voeren. Logo op je WordPress website instellen

Dit moet dus je absolute hoofdkleur zijn. De hyperlink hoverkleur wordt gebruikt voor als je met je muis over een hyperlink heen beweegt. Wanneer je een kleur aanpast, kun je dit direct aan de rechterzijde bekijken via de reside preview.

Je krijgt dan de volgende instellingen te zien: Ik hoef je waarschijnlijk niet veel uitleg te geven over waar de kleuren voor zijn, aangezien dit er gewoon in het Nederlands staat. Je kunt hier de kleuren aanpassen voor de tekst, thema, link, link WordPress website hover, heading en achtergrond. De thema, hover en header kleur hebben misschien wat further uitleg nodig. De thema kleur wordt gebruikt voor globale dingen in het thema die een kleur hebben om op te vallen.

Bij Varianten kun je aangeven welke versies van dit lettertype je eventueel wilt gebruiken op je website. Zo kun je aangeven dat je dik- en schuingedrukt wilt toevoegen en nog wel meer.

Bij Afmeting kun je de lettergrootte selecteren. Ik heb hier 18 ingesteld, wat staat voor 18 pixels groot. Vervolgens hebben we nog een aantal opties waar ik de standaard instellingen zou laten staan.