Functies Woocommerce

Je wilt namelijk een constante toestroom hebben van nieuwe klanten. WordPress hosting Wanneer je niet groeit met je bedrijf dan sta je stil.

  • Maak een nieuwe pagina aan met algemene voorwaarden.
  • Ik had dezelfde vraag, misschien heb je het inmiddels allang gevonden, maar lijkt me ook handig voor andere webshop bouwers.
  • Bedankt voor de heldere uitleg.

Eindeloze Mogelijkheden Met WordPress & Woocommerce

Met deze bundels zorgen wij ervoor dat de klant hotter wordt gemaakt voor een beter/duurder product. WooCommerce Drip is de koppeling tussen onze e-mailsoftware Drip en onze WooCommerce webshop. De plugin houdt een paar zaken bij, namelijk die LTF van de klant en hij houdt de conversie bij. WooCommerce DripOp deze manier houden we precise bij welke klant in onze e-maillijst ook daadwerkelijk klant is van onze webshop. Met de bijbehorende waardes als LTF kunnen we strategische beslissingen maken op marketing gebied.

Facebook for WooCommerce pluginDe Facebook voor WooCommerce plugin hebben we ook geïnstalleerd op onze thee webshop. De plugin zorgt ervoor dat al onze producten ook op onze Facebook en Instagram pagina worden weergegeven.

Daarnaast kunnen de klanten ook through de Messenger Chat met je chatten op je webshop wanneer je gebruik maakt van deze functie. Zelf maken we op Emma Thee hier geen gebruik van, omdat we daarvoor een andere tool gebruiken. wordpress webshop Google Merchant CenterMet Emma Thee adverteren we ook op Google. Voornamelijk in Google Search maar ook in Google Shopping. Met de WooCommerce Google Product Feed zorgen we ervoor dat al onze producten goed in de Google Merchant Center worden ingeladen.

Een WordPress Webshop Maken

De Google Merchant Center is het advertentie platform van Google voor alle purchasing advertenties. Het website maken scheelt heel veel tijd wanneer je gebruik maakt van deze plugin. Leads verzamelen is erg belangrijk voor je bedrijf.