Exclusieve Vouwgordijnen Voor Uw Interieur

De baleinen verzwaren het gordijn en houden het mooi strak. Je kunt ervoor kiezen om deze aan de voor- of achterkant van het de plaatsen. Een vouwgordijn is een gordijn met vouwen die gemakkelijk naar boven of beneden getrokken kan worden middels een bedieningsketting. Door de ingenaaide baleinen in de vouwen hangen ze altijd perfect strak wanneer je ze naar beneden hebt. Het is de perfecte combinatie tussen een standaard rolgordijn en gordijnen.

Bij het optrekken ontstaat een licht gewolkt effect. Heeft een nonchalante uitstraling, en is eenvoudig van opbouw. Wil je echt geen risico lopen, kies dan voor een stof met een hoge lichthechtheid (5-6 of hoger), of laat je voeren.

Jamé Meubelen Kopen In De Regio Aalten, Winterswijk En Lichtenvoorde

Hierdoor blijft de stof van uw Bestel duo rolgordijnen altijd strak. Aan u de keus of u de baleinen aan de achterzijde of voorzijde geplaatst wilt hebben.

Soms wil veel licht binnen, maar soms wil je geen last hebben van de zon of gewoon een beetje privacy. Daarom wil je zelf kunnen spelen met de lichtinval. Hiermee geef je je woning zowel aan de binnen- als aan de buitenkant extra flair. Steeds meer mensen kiezen voor sfeervolle en praktische en. Shutters zijn karakteristieke luiken met lamellen die je open en dicht kunt zetten. Ze hebben een isolerende werking en filteren het licht op een mooie manier.

Onze Webwinkels Met Vouwgordijnen

Hiermee is het mogelijk om het Winkel ophalen plisségordijnen tegen het raam geklemd te houden als deze gekanteld is. Als je dit niet gebruikt zal het vouwgordijn recht naar beneden hangen als je het raam kantelt. Daarnaast voorkomen spandraden dat het vouwgordijn gaat klapperen. Wanneer u vouwgordijnen bij ons koopt gaat dit eenvoudig en snel. U heeft de vouwgordijnen ook binnen 10 dagen in huis.

  • Bij verduisterende vouwgordijnen tel bij de gemeten hoogte 1 cm op, zo heb je geen lichtspleet onderaan.
  • Wanneer u het vouwgordijn laat uitvoeren met een voeringstof, is de vouwgordijnstof beter beschermt tegen verkleuring.
  • Transparante vouwgordijnen zijn ideaal voor ramen met een mooi uitzicht, zoals de woonkamer.
  • Warme velours en chique glanzende stoffen geven uw interieur allure en klasse.