Eigen WordPress Website Maken? #1 Gratis Handleiding

Nu ik met het WordPress thema Divi werk, vergeet ik schetsen vaak en maak ik altijd snel een pagina structure met het thema zelf. : Het menu, de structuur van je website(het belangrijkste eerst: dit geld ook voor je menu) Voor de meeste websites geldt dat een simpel menu aan de bovenzijde van de website voldoende is. Hoewel het er leuk uitziet om iets ingewikkelds te creëren, is dit voor je bezoeker niet erg fijn. Hoe simpeler hoe beter is het motto voor het menu.

Aan De Slag Met WordPress

Zoals je misschien nog herinnert: een webpagina is opgebouwd met blokken. De blokken worden daarna afzonderlijk gevuld met inhoud. Op het WordPress website A4tje teken je met een potlood: De blokken waaruit de pagina bestaat In de inhoud van de blokken geef je aan:de plek van de foto of icon

De footerhoeveel kolommen de footer heeft de lengte van de tekst of foto (bijv. een keurwaar of betalingsmiddel)

Meestal volstaat eigenlijk maximaal 5 objects in het menu. Liefst zonder uit te klappen.

  • Bij dit certificaat krijg je een verzekerde garantie van $10,000.
  • De wildcard variant activeert SSL namelijk ook direct op subdomeinen.
  • Mocht je subdomeinen willen gebruiken, dan is de Let’s Encrypt Wildcard ook een goede optie.
  • Je kunt hier voor Let’s Encrypt kiezen.

Je menu staat hoog op de bladzijde. Daarnaast komt het terug op elke pagina. Je zet hier dus de belangrijkste pagina’s. Elke pagina die in het menu staat krijgt dus automatisch veel interne hyperlinks WordPress hosting.

Het menu in WordPress is makkelijk te maken en daardoor wordt er nogal eens uitgepakt met heel veel submenu’s. Als je dit perse wilt, denk dan eens aan een megamenu. Dit is over het algemeen duidelijker dan uitklappen per item wordpress webshop.