De 5 Belangrijkste Plugins Voor Jouw WordPress Webshop

Indien bekend en van toepassing Geeft een omschrijving van je website en/of je bijzondere wensen. Heb je al bestanden of voorbeelden? Je kunt er hier 1 meesturen. Het invullen en verzenden verplicht je tot niets.

We zien echter door de bomen het bos niet meer in aanbieders. En anderen zoals Shop2Site WordPress hosting kan ik niet goed peilen. Die lijkt met € 39,00 per jaar weer vrij goedkoop.

En als het niet kan, kan het worden gemaakt. Er zijn veel verschillende aanbieders van hosted webshops.

Heb je meer informatie dan in het formulier previous? Je kunt ook een mail sturen aan info@wp-web site.nl of bellen met . Snelle links Onbeantwoorde onderwerpen Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

Webshop integreren in bestaande WordPress web site Berichten: 1Lid geworden op: 03 maart 2014 Wij hebben een web site opgebouwd in WordPress en willen daar nu een webshop in integreren. Dit is een kleine webshop met niet meer dan 10 artikelen, erg kleinschalig dus. Bovendien zouden we zelf sturing willen hebben in de uitstraling van deze webshop.

Hier wordt alle techniek voor u geregeld. U kunt zich snel richten op de verkoop van uw producten. Bovendien hoeft u geen grote investering te doen in de techniek van uw webwinkel. De mogelijkheden om specifieke wensen en functies toe te voegen zijn beperkt. Als u verder wilt groeien loopt u waarschijnlijk snel tegen de grenzen aan.

Webshop Woocommerce

Professionele Webshop Laten Maken

Wil je een full webshop? Dan maken wij een offerte voor je. Een complete webshop bestaat uit een mooie opmaak van je winkel, maar ook het toevoegen van betaalmogelijkheden zoals iDeal, Credit Cards and so WordPress website forth. Neem contact met ons op en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte.

In praktijk begint een full WordPress webshop met WooCommerce bij zo’n € 2500,00. Aanpassingen aan uw web site WordPress

  • Met een drag-and-drop-systeem kan je bepalen wat je in de footer en in de sidebar wil hebben.
  • De footer en de sidebar kan je aanpassen bij ‘Widgets’.
  • En die kan je vinden onder het kopje ‘Weergave’.

Ben je bekend met WordPress? Dan kun je al veel zelf doen. En wij helpen je met alle vragen die je hebt. Kijk bij WordPress helpdesk & service voor de opties.