Beheer Woocommerce Producten

En bij het roze gedeelte kan je productgegevens, zoals prijs en voorraad, opgeven. Het blauwe gedeelte komt naast het product te staan. Als je bijvoorbeeld 30 euro invult bij de kosten van een product. Het is verstandig om aan te vinken dat je btw in rekening gaat brengen en bepaal vervolgens hoe je jouw prijzen wil invoeren. Na het selecteren van het WordPress hostingpakket is het tijd om een domeinnaam vast te leggen. Omdat het snel laden van pagina’s nog belangrijker wordt .

Wanneer je alle bovenstaande stappen hebt nagelopen en right hebt ingesteld kan het niet meer voorkomen dat je een artikel niet meer op voorraad hebt. Je krijgt namelijk WordPress op tijd een e-mail als je deze moet bestellen. We realiseren een betaalbare webshop door gestandaardiseerd te werken. Maatwerk elementen voegen we toe om je webshop te personaliseren.

Wil je meer weten over voorraadbeheer voor je WordPress webshop? Lees het weblog waarin we je alles uitleggen over voorraadbeheer, leveranciers en logistiek. We hebben ook een blog over de voorbereidingen van je webshop als je hier nog meer in wilt duiken.

Houd er verder rekening mee dat voor sommige standaard-functies zoals facturen toch nog additional plug-ins noodzakelijk zijn. Zo is WooCommerce dus zelden de all-in-one oplossing. Vaak moet je zelf nog naar plug-ins op zoek om ontbrekende functies te compenseren. In de sectie Geavanceerd kun je aangeven waarheen klanten tijdens het bestel- en betalingsproces worden geleid.

Je hebt inmiddels je webshop aan Facebook gekoppeld. Onze accountmanagers zijn altijd beschikbaar om u te helpen.

Woocommerce Plug

De eerste technische werkzaamheden krijgen al vorm tijdens deze fase. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik reageer. Ik had de synchronisatie met Facebook paar dagen uitgezet. Vandaag weer aangedaan, krijg ik meteen 3 nieuwe berichten in Facebook met zogenaamd nieuwe artikelen. Dit zelf afgelopen week ook nog uitgevoerd bij een klant, dit is de oplossing. Even zoeken op exact die naam en dan kom je hem tegen. Zulke specifieke vragen zou ik aan de helpdesk van Facebook stellen, daar kunnen wij niet direct bij helpen.

Binnen xCore stel je namelijk je eigen koppeling samen. Want naast een uitgebreide basisfunctionaliteit bieden we ook standaard add-ons aan, waarmee je de koppeling snel en eenvoudig uitbreidt. Je kunt de add-ons aanvinken tijdens de installatie. Email marketing is voor een on-line ondernemer een van de machtigste tools. Je kunt het gebruiken om een band op de bouwen met je klanten en tegelijkertijd meer gross sales te genereren. Het is daarom voor iedere ondernemer belangrijk om zoveel mogelijk van zijn klanten op een e mail lijst te krijgen.

Bestaat een product al in Exact Online dan wordt het product niet nogmaals toegevoegd. De regels voor het matchen van producten tussen Woocommerce en Exact Online kun je in deze FAQ nalezen.

Je bent in feite bijna klaar om de relaxation van je producten erin te gaan zetten. Maar eerst gaan we even de fijne particulars van je webshop kloppen. Als je product varianten heeft en voor een van de varianten een optie ontbreekt, wordt het product niet geïmporteerd. Je moet dit product handmatig toevoegen aan Shopify. Als je bijvoorbeeld T-shirts verkoopt met maat en kleur als opties.

Bram en Bob zijn altijd bereikbaar, reageren heel snel en denken in mogelijkheden en komen met creatieve oplossingen. Er wordt gewerkt met deadlines, die gehaald worden en het eindresultaat is om blij van te worden. CM2 help WordPress hosting werkt nu al een paar jaar samen met als laatste project/succes de ontwikkeling van Hardyskeuze.nl.

  • Vooral wanneer je internationaal gaat verzenden kan dit nog wel eens een rol spelen.
  • Eenvoudig en betaalbaar boekhouden, factureren en urenregistratie doet u met Silvasoft.
  • In de volgende jaren zou steeds meer functionaliteit worden toegevoegd wat WordPress zou doen uitgroeien tot wat het vandaag de dag is.
  • De communicatie via e-mail is essentieel voor elke webshop.

U bepaalt wat uw klanten kunnen kiezen, en welke kosten er eventueel aan zijn verbonden. Wanneer iemand een voor iets kiest, is de prijs waarschijnlijk altijd het belangrijkst. Webshop-systemen zijn heel verschillend in prijs. Je hebt ze van gratis tot een paar duizend euro per jaar. Dit prijsverschil is niet eens altijd verbonden aan de hoeveelheid functies het webshop-systeem kent. Pakketpartner importeert automatisch alle nieuwe bestellingen vanuit jouw WooCommerce shop. Vervolgens kun je met een enkele klik het gewenste label printen van o.a.

Dan moet je even naar onder scrollen, daar zie je heel klein staan “Deze stap overslaan”. Klik daarop om Jetpack niet te installeren en naar de laatste stap te gaan. Op dat moment wordt het echt in je boekhouding verwerkt. Heb je veel idea facturen die je definitief moet maken en ben je er zeker van dat ze kloppen? Lees hier hoe je meerdere facturen in één keer definitief maakt. Controleer of de idea WordPress factuur appropriate is en check ook even goed of je de factuur kunt matchen met de bestelling uit je webshop. BTW producten Bij het aanmaken van nieuwe producten in Exact Online hanteert de koppeling het BTW proportion in de verkoopregel.

Webwinkelfacturen.nl is de specialist voor webwinkeliers op het gebied van koppelen van webwinkels met de boekhouding. Op het gebied van grotere webshops met duizenden artikelen, verdeeld over verscheidende categorieën, is Magento nét iets stabieler dan WooCommerce. Dat Magento stabieler is op het gebied van grotere webshops, komt doordat de databasestructuur van Magento is ingericht op grote webshops.

Nadat je dit aangeeft krijg je mogelijk additional opties. Soms gebeurt het dat je tijdens het installeren van WooCommerce wordt doorverwezen naar een pagina voor het ingeven van FTP gegevens van je webserver. Dit hangt af van de manier waarop WordPress is geïnstalleerd.

De plugin is free of charge te downloaden by way of de website van Woosa. Waar snelheid en bereikbaarheid essentieel zijn. Geef een omschrijving van de producten of diensten die je wil verkopen of verkoopt . Indien je meerdere winkels hebt, kan je deze na jouw aanmelding toevoegen. Kies de categorie die het meest overeenkomst met jouw aanbod. Afhankelijk van de gekozen categorie kan een pakket worden gekozen. De vierde stap.Kies een Woocommerce webshop Thema.Er zijn duizenden verschillende templates voor webwinkels gebouwd op WordPress.