9 Tips Voor Het Mkb Om Je WordPress Web Site Sneller Te Maken

Maak met het programma Kladblok een nieuw bestand en zet daar onderstaande regels in. Sla het bestand op met de naam .htaccess en upload het by way of FTP naar de httpdocs-map van je domein.

Ruim een half miljoen web sites zijn betrokken in een beveiligingslek door een populaire plug-in voor WordPress, het platform waar veel websites op draaien. Hackers zouden door het lek de web sites op afstand kunnen overnemen. Op 25 januari ontdekte het on-line beveiligingsbedrijf Patchstack een lek in de plug-in ‘Essential Addons for Elementor’ van WordPress. Dan wordt het hoog tijd om een backup terug te zetten. De meeste internet hosting bedrijven maken dagelijks backups van je site, dus neem even contact met je hoster op om te vragen of zij een backup kunnen terugzetten. Geef dan het actieve thema een andere naam via FTP. Je vind de thema’s in de map /wp-content/themes/.

Met 20 GB schijfruimte kun je moeiteloos alles kwijt op je WordPress web site. Bestanden online WordPress hosting opslaan & automatisch back-uppen naar de Europese cloud.

Zeg twee jaar geleden heb ik ook een website verhuisd naar andere domein. Ik heb bij de oude geen controlpanel dat ik weet. Wel de gegevens uit config.php genoteerd die ik moest veranderen in de nieuwe. Bedankt voor de super wordpress website uitgebreide handleiding voor het verhuizen van wordpress.

Limiteer Het Aantal Login Pogingen Voor Optimale WordPress Beveiliging

Is de web site technisch rommelig gebouwd, bijvoorbeeld omdat er te veel plugins actief zijn? [newline]Dan kan dit het functioneren negatief beïnvloeden en kan het voor latere webdevelopers lastig zijn om alles recht te trekken. De voornaamste reden om het zelf allemaal te doen, is dat het geld scheelt. Redenen om het níet zelf te doen, zijn bijvoorbeeld dat het heel veel tijd kost om het een beetje in de vingers te krijgen. En dat het resultaat – tenzij je zoiets al veel vaker hebt gedaan – waarschijnlijk niet erg professioneel zal zijn. De kosten zijn waarschijnlijk enkele tientallen euro’s voor een domeinnaam, de internet hosting en een WordPress theme.

De WordPress web site die wij bouwen sluit qua design aan op de bestaande of nieuwe huisstijl. We adviseren en denken na over de call-2-action widgets, overige buttons, indeling en andere belangrijke zaken. Op deze manier bouwen wij een goed converterende web site.

Dankzij onze dagelijkse back-ups, zet je jouw web site met één klik terug naar een vorige versie. Typ je domeinnaam in de adresbalk en zet daar /wp-admin/ achter. Het wordt dus voorbeeld.nl/wp-admin/ waar je ‘voorbeeld.nl’ vervangt met je eigen domeinnaam.

Ik ben nog bezig dus ik hoop er toch nog mee uit de voeten te kunnen, maar dit is wel frustrerend. Je hebt al een website en als het goed is werkt deze op een aantal plekken ruim voldoende. Door je web site aan te passen blijft de functie bestaan. De functies en pagina’s die je al hebt worden door de web site aanpassingen ook verbeterd. Veel vragen en problemen zijn gerelateerd aan het thema van je website of een WordPress plugin. Heb je al uitgevonden waar je probleem vandaan komt, dan kan je de vraag het beste aan de thema of plugin assist stellen.

Hier kun je eenvoudig teksten schrijven, afbeeldingen uploaden of de navigatie aanpassen. Madoo heeft voor mij een mooie en goedwerkende website gemaakt, tijdens een prettige samenwerking. Wanneer ik een vraag had, kreeg ik vrijwel altijd snel een reactie. Op mijn web site kan ik nu mijn klanten direct bij inschrijving laten betalen voor de yoga lessen die ik geef, dat is wat ik graag wilde. De prijs-kwaliteit verhouding is voor mij helemaal prima.

Ook organisaties die voor hun verkoop afhankelijk zijn van hun online advertising zijn eerder geneigd meer expertise in huis te halen. Heb je een on-line advertising wordpress webshop price range van meer dan €25.000,- per jaar? Dan is het veelal een goede investering om extra te investeren in je website.

Half Miljoen WordPress

Dit scheelt enorm veel tijd om de web site te laden. Ook is het goed om afbeeldingen te voorzien van een ALT-tag, hiermee vertel je de zoekmachines eigenlijk wat er op de afbeelding te zien is. Een zoekmachine kan namelijk geen afbeeldingen ‘zien’, wel kunnen ze teksten lezen. Zorg dat je voor de website een nieuw wachtwoord aanmaakt, en maak deze zo veilig mogelijk (dus niet je geboortedatum, 12345, een enkel woord of “wachtwoord”). Ga bijvoorbeeld naar voor een uniek veilig wachtwoord . Verwijder gebruikers van je WordPress website (onder ‘users’ of ‘gebruikers’ in het hoofdmenu) die niet meer werkzaam zijn voor je groep.

  • WP Page Builder is misschien wel de beste WordPress page builder voor ontwikkelaars.
  • Max heeft meer dan 17 jaar ervaring met hosting.
  • Controleer of dit het e-mailadres is dat je wilt gebruiken.
  • Het boek gebruikt een WordPress Theme dat intussen gewijzigd is.
  • Na het kiezen van je webhosting kom je uit in het bestelproces.
  • Het is hier een kwestie van aangeven welk e-mailadres je wilt hebben en je kunt een wachtwoord genereren voor je nieuwe e-mailadres.

Je stemt ermee in dat werkgevers by way of Indeed contact met je kunnen opnemen. Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt. Je kunt je voor deze berichten afmelden door de instructies in onze voorwaarden te volgen of door op de link ‘Afmelden’ in onze berichten te klikken. Je kan gewoon teksten naar je WordPress tekst-editor kopiëren met CTRL+C en CTRL+V. Let alleen op bij teksten die al zijn opgemaakt met bijvoorbeeld een specifiek font, bold, underline of als koptekst. Als je die zomaar in je tekst-editor overneemt dan kan het er erg lelijk uitzien. Bekijk een selectie van websites & laat je overtuigen door de lofzang van al mijn klanten.

Je kunt blokken verwijderen door op een contentblok te klikken, op de drie puntjes te klikken aan de rechterkant en op verwijder blok te klikken. Pak eventueel de documentatie van het thema er bij. Ga er van uit dat de meeste instellingen goed staan. Er zijn instellingen die bij elk thema terugkomen, zoals het brand, de site-pictogram en de website titel. Gebruik de Elementor handleiding, deze voorbeelden en de documentatie bij jouw thema hoort bij het bouwen van jouw web site. Een rij is een horizontaal blok – die gevuld wordt met kolommen en contentblokken. Elke rij representeert een sectie met een specifieke indeling.