15 Ideeën Over Plissé Gordijnen

Zo kunt u met het Top down-Bottom up systeem meer privacy creëren in uw woning. Overdag kunt u het plissé gordijn gebruiken om een mooie sfeer in huis te maken met gefilterd licht. Met een verduisterend Duo rolgordijnen laten bezorgen gordijn maakt u de hele ruimte donker, al heeft u natuurlijk altijd licht aan de zijkanten. Gelukkig is een plissé gordijn super mooi te combineren met bijvoorbeeld een inbetween gordijn.

  • Bedien uw plissés heel makkelijk met 1 druk op de knop.
  • Wanneer je de kamer wil verduisteren kun je beter kiezen voor een dupli plissé.
  • Ontdek alle verschillen tussen plisségordijnen en rolgordijnen in één van onze Aanhuis-winkels.
  • De verschillende soorten hebben hun eigen unieke eigenschappen.

​Wij verkopen in onze showroom plisségordijnen tot 400cm breed. Wist je dat een plissé gordijn een goede optie is voor erkers? Dankzij de dunne bovenbak van plissés kunnen deze goed in een erker worden geplaatst. Keuze uit een brede collectie stoffen van transparant tot verduisterend, in fraaie uniekleuren of prachtige dessins. Plisségordijnen kunnen op verschillende manieren bediend worden.

Bekijk Hier Voorbeelden Van Plissé Gordijnen

Bij top down bedien je het plisse gordijn van boven naar beneden. Bij top down bottom up bedien je het plisse gordijn van de boven- en onder kant. Waardoor je controle hebt over lichtinval en verduistering. Beide verduisteren maar met top down bottom up is er meer controle over de privacy sfeer in huis. Daarnaast heb je vrijhangende plissé gordijnen, die zijn aan de bovenkant van het kozijn bevestigd. Daarnaast heb je ingespannen plissé gordijnen, dat werkt met een soort rails aan de binnenkant van het raamt waar langs het gordijn loopt.

plisse gordijnen

Wij gaan voor niets minder dan jouw ultieme woonervaring, zowel bij jou thuis als bij ons in de winkel. Je vindt bij ons alle benodigdheden voor jouw unieke interieur onder één dak, van raamdecoratie tot vloeren. Je hebt de keuze uit verschillende soorten plisségordijnen.

Je kunt kiezen voor gordijnen die je van boven naar beneden uitvouwt. Deze variant van plissé gordijnen wordt aangeduid met de term ‘top-down’. In feite Buiten rolgordijnen goedkoop kopen is de werking van een top-down plissé gordijn te vergelijken met een rolgordijn. Het is namelijk mogelijk om deze van boven naar beneden te trekken.

Losse En Reserveonderdelen Voor Plissés

Door de dubbele stof schijnt er geen daglicht door de gaatjes van het gordijn, waardoor de kamer beter verduisterd wordt. Winkel kopen plisségordijnen bieden veel vrijheid als het gaat om inrichting en sfeer. U kunt ze beschouwen als een ideaal compromis tussen bescherming tegen de zon en stijl. Dankzij de plooien van plisse gordijnen kunt u de gordijnen gemakkelijk omlaag en omhoog stellen.

Een plissé gordijn past door de vele toepassingsmogelijkheden in ieder interieur. Plissé gordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen.

Kies uit een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof. Een plissé is weer meer geschikt voor woonkamer en keuken omdat deze de mogelijkheid geeft om een stof te kiezen die transparant is. Zo blijft er zicht naar buiten Jaloezieën gordijnen bestellen maar is je raam wel sfeervol aangekleed. In combinatie met mooie overgordijnen of inbetweens een prachtige manier om je kamer helemaal af te maken. Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem.

Deze stoffen zijn leverbaar met een speciale verduisterende laag waardoor er geen licht door de stof heen komt. Zijn er ook plisségordijnen voor draai-kiep ramen? De oplossing is het monteren van een plisse gordijn met het easyclick systeem. Kijk bij ons overzicht easyclick raamdecoratie voor de mogelijkheden.

Het is dan ook absoluut aan te raden om voldoende aandacht aan je raamdecoratie te besteden. Omdat het frame tegen het kozijn wordt bevestigd, ontstaat er nagenoeg een vlak geheel. De decoratie wordt kant en klaar geleverd en is binnen enkele minuten bevestigd. Wij komen graag bij je thuis, zodat we ter plekke samen kunnen zien wat er mogelijk is.